Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Zuid-Afrika

Umtata

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Umtata

Vliegtickets Umtata

Umtata ligt in de Zuid-Afrikaanse Oost-Kaap, in het zuidoosten van het land. De stad is vooral bekend als de geboorteplek van Nelson Mandela. Een belangrijke trekpleister is dan ook het Nelson Mandela Museum.

Nelson Mandela Museum

In het Nelson Mandela Museum kom je alles te weten over het leven van de winnaar van de Nobelprijs voor de vrede en de eerste zwarte president van Zuid-Afrika. Je leert er meer over zijn strijd tegen apartheid en zijn rol in het tot stand komen van het Zuid-Afrika dat we vandaag kennen.

Natuur in Umtata

De meeste toeristen boeken een vlucht naar Umtata om van de indrukwekkende natuur te genieten. Het landschap aan de kust bestaat uit steile kliffen, groene heuvels en uitgestrekte stranden. Het is ook een prima locatie om te duiken. De onderwaterwereld is er ronduit prachtig!

Het Silaka Nature Reserve bevindt zich in de buurt van Umtata. Hier leven tal van uitzonderlijke watervogels en andere inheemse diersoorten, waaronder de Samango Aap en de Blauwe Duiker (een soort gazelle).

Vliegen naar Umtata

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Umtata? Kijk dan op CheapTickets.be! Je vindt er makkelijk de voordeligste vliegtuigtickets naar bestemmingen over de hele wereld. Dankzij onze vergelijkingstool kan je vliegensvlug de prijzen van de verschillende maatschappijen vergelijken.

Duid een bestemming aan in het zoekvenster en je krijgt meteen een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets. Je hoeft enkel nog te vergelijken en de voordeligste vlucht naar Umtata eruit te halen. Vervolgens kan je jouw goedkope vliegtickets in enkele eenvoudige stappen reserveren via onze site. Het kan allemaal online, 7 dagen op 7 en 24 uur op 24!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in juli bedraagt de gemiddelde temperatuur ongeveer 12°C en in januari is het er gemiddeld rond de 22°C.
  • Tijdsverschil: tijdens de zomertijd is er geen verschil met België, tijdens de wintertijd is het er één uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Zuid-Afrikaanse Rand (ZAR).
  • Taal: er zijn elf officiële talen, waaronder het Engels en het Afrikaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtuigtickets naar Umtata

Voor de voordeligste vliegtickets naarUmtata in Zuid-Afrika zit je goed bij CheapTickets.be! Naast vliegtickets bieden wij jou ook de mogelijkheid om een huurwagen of hotelkamer te reserveren. En een reis- of annuleringsverzekering is al even snel geregeld!

Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om een volledige vliegreis naar Umtata te boeken bij CheapTickets.be en voor je het weet ben je vertrokken!

Naar Umtata vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Umtata

Vliegen naar Umtata in Zuid-Afrika kan echt goedkoper! Door jouw vliegtickets via CheapTickets.be te kopen kan je altijd rekenen op de beste tarieven. Hier kan jeimmers op een eenvoudige manier de vluchtprijzen van de verschillende airlines vergelijken. En met ons unieke flight alert system blijf je steeds op de hoogte van de laatste promoties op vluchten naar Umtata.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be