Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Zuid-Afrika

Phalaborwa

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Phalaborwa

Vliegtickets Phalaborwa

Phalaborwa ligt in het Mopani district, in het noordoosten van Zuid-Afrika, nabij het Kruger Park. Omwille van haar aangename temperaturen is de streek het hele jaar door een uiterst geschikte plek om Zuid-Afrika te ontdekken.

Natuurreservaat

Voor natuurliefhebbers is een vliegreis naar Phalaborwa erg interessant. De stad bevindt zich namelijk vlakbij het Kruger National Park, het oudste en grootste natuurreservaat van het land. Hier leven meer dan 517 vogelsoorten -ideaal dus voor vogelspotters. Maar er lopen ook heel veel wilde dieren, zoals olifanten, neushoorns, giraffen en buffels vrij rond!

Of je nu kiest om het park te voet te ontdekken of om deel te nemen aan een jeepsafari, het wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Je kan in het park zelfs golfen, paardrijden en mountainbiken!

Cultuur in Phalaborwa

Als je een ticket naar Phalaborwa gekocht hebt, wil je uiteraard ook wat van de plaatselijke cultuur opsnuiven. Bezoek daarom het Foskor Mine Museum in het midden van de stad. Hier leer je alles over het verleden van de plaatselijke mijnbouw en je kan er tevens een mijn bezoeken. Daarnaast zijn in deFoskor Development Trust mooie tapijten, houtsnijwerk, weefsels en andere ambachtelijk werkente vinden.

Vliegen naar Phalaborwa

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Phalaborwa in Zuid-Afrika? Kijk dan op CheapTickets.be! Hier vind je altijd de interessantste deals voor vliegtuigtickets naar om het even welke bestemming, waar ook ter wereld!

Je kan er in enkele eenvoudige stappen de vliegtickets van de verschillende maatschappijen met elkaar vergelijken. Duid een bestemming en vertrekdatum aan in het zoekvenster en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare vluchten naar Phalaborwa. Vergelijk de opties, maak een keuze en reserveer jouw vliegtickets via onze site. Je kan er 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 terecht!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 11°C en 35°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is er geen tijdsverschil, in de winter is het er één uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Rand.
  • Taal: er zijn 11 officiële talen: Afrikaans, Engels, Zuid-Ndebele, Noord-Sotho, Swazi, Tsonga, Tswana, Venda, Xosha, Zulu en Zuid-Sotho.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Phalaborwa

Voor de beste deals voorvliegtuigtickets naar Phalaborwa, een huurauto, een hotelovernachting en een reis- of annuleringsverzekering kan je steeds rekenen op CheapTickets.be! Bij ons boek je niet enkel vliegtickets, maar jouw volledige vakantie in enkele eenvoudige stappen. Ontdek het vandaag nog en betaal nooit meer te veel voor de reis van je dromen.

Naar Phalaborwa vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Phalaborwa

Ben je op zoek naar voordelige vliegtickets naar Phalaborwa in Zuid-Afrika? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze site kan je namelijk de prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen vergelijken (ook low-costairlines). Selecteer een vlucht naar Phalaborwa, ga naar onze online ticketshop en reserveer meteen een plaatsje. Zo makkelijk is het.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be