Vlieg met Tarom voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Tarom

TAROM, wat staat voor Transporturi Aeriene Române, is de oudste luchtvaartmaatschappij van Roemenië. Het is tevens de grootste airline van het land op basis van het aantal bestemmingen, passagiers en toestellen. Elk jaar kiezen ruim 2,2 miljoen passagiers voor een TAROM vlucht naar een van de 53 bestemmingen in binnen- en buitenland. In totaal zitten er 22 landen in het netwerk.

Info voor passagiers

Indien je een TAROM vliegticket wil kopen, is het goed om te weten dat er verschillende reisklassen zijn. De Economy Class is vergelijkbaar met die van andere luchtvaartmaatschappijen; je hebt een ruime zitplaats en krijgt tijdens de vlucht een maaltijd aangeboden. Business Class passagiers hebben een grotere eet- en drankkeuze. Lounge-toegang, een aparte check-in en hogere bagagelimieten zijn ook inbegrepen.

Koffers pakken

TAROM biedt een bepaalde hoeveelheid gratis ruimbagage aan, gaande van 1 stuk van 23kg in de Economy Class tot 3 stukken van 23kg in de Business Class. Verder mag je op elke TAROM vlucht max. 10kg handbagage meenemen. Om er zeker van te zijn dat deze in de bagageruimte boven de zitplaatsen past, mag deze niet groter zijn dan 55x35x25cm.

TAROM tickets inchecken

Jouw vliegtuigtickets van TAROM inchecken kan niet alleen op de luchthaven. Ook online kan je tickets inchecken. Op deze manier kan je zelf jouw instapkaart(en) afdrukken en wachtrijen vermijden. Houd er wel rekening mee dat deze dienst beschikbaar is van 30u tot 1u voor vertrek.

Flying Blue

Flying Blue is niet alleen het frequent flyer programma van TAROM, maar ook van Air France en KLM. Als je bij deze maatschappijen tickets koopt, krijg je een aantal punten. Door voldoende punten te sparen kan je gratis TAROM vliegtickets krijgen of van bepaalde upgrades genieten.

Jouw vliegreis begint hier

Wist je al dat wij naast TAROM vliegtickets veel meer te bieden hebben? Je kan via onze website ook een leuk hotel zoeken of een wagen huren. Je kan dus in enkele minuten een volledige vliegreis plannen. Handig, niet? Neem een kijkje op onze website en voor je het weet ben je vertrokken!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice