Vlieg met Lot Polish Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over LOT Polish Airlines

LOT Polish Airlines werd opgericht in 1929 en is daarmee een van de oudste actieve luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Vanuit haar hoofdzetel in Warschau vliegt ze naar 32 landen in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord-Amerika. Elk jaar kiezen ruim 5 miljoen toeristen en zakenreizigers voor een LOT vlucht.

LOT reisklassen

Om aan de noden van alle reizigers te voldoen, heeft LOT Polish Airlines verschillende reisklassen ontwikkeld. Economy Simple is de meest eenvoudige en voordelige. Dranken, maaltijden, ruimbagage en keuze van zitplaatsen zijn hier niet inbegrepen. Het verschil met de LOT Economy Class is dat je daar wel bagage mag inchecken en van een extra kinderkorting geniet. Voor meer comfort zijn er de Economy Plus tickets van LOT. In deze reisklasse krijg je gratis maaltijden en dranken, priority check-in, zetelkeuze en hogere bagagelimieten. Tenslotte is er nog de Business Class met ruimere zitplaatsen, snellere security checks en toegang tot de lounges.

Bagageregels

Reizigers die een Economy Class vliegticket van LOT gekocht hebben, mogen 1 stuk handbagage van 8 kg meenemen. In de Business Class geldt een limiet van 2 stuks van elk 9 kg. Zoals eerder al gezegd is ruimbagage bij Economy Simple niet inbegrepen. Deze moet je apart boeken. Daarnaast mag je bij Economy en Economy Plus respectievelijk 1 en 2 stuks van 23 kg inchecken. Een Business Class ticket geeft recht op 2 stuks van 32 kg.

Meer voorwaarden vind je op de website van Lot Polish Airlines.

Check-in opties

Jouw LOT Polish Airline vliegtickets omzetten in een boarding pass kan op maar liefs vier manieren. In de eerste plaats kan je bij de incheckbalie van de luchthaven terecht. Op sommige vliegvelden is tevens een self check-in te vinden. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de tele check-in (via telefoon) of de web check-in (online).

Miles & More

Omdat LOT Polish Airlines lid is van de Star Alliance, gebruiken ze Miles & More als frequent flyer programma. Telkens je vliegtuigtickets van LOT en andere leden koopt, krijg je extra punten. Deze kan je later omwisselen in gratis upgrades of tickets.

Koop hier je LOT tickets

LOT vliegtickets boeken doe je best bij CheapTickets.be. Waarom? Omdat je op onze website alle tarieven kan vergelijken en direct een plaatsje kan reserveren. Het is zelfs mogelijk om een leuk hotel te zoeken en een wagen te huren. Wij hebben echt alles in huis voor een onvergetelijke vliegreis!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice