Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢 SUPER SALE: profiteer van korting tot €75! 🤑

Ga je mee?

Vlieg met TUI fly

TB

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

In 't kort
TUI fly bestemmingen
Reisklassen
Bestemmingen
Inchecken
Bagage

Vlieg met TUI voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over TUI fly

TUI fly is de nieuwe naam van het vroegere Jetair. "TUI fly" werd opgericht in 2005 en is de op één na grootste luchtvaartmaatschappij van België voor passagiersvervoer. De Belgische thuisbasis van TUI fly is Zaventem. Oorspronkelijk wou TUI fly als kleine luchtvaartmaatschappij opereren met slechts 2 vliegtuigen, maar door de stopzetting van Sobelair werd de opstart plots veel groter. TUI fly ging ook alle vluchten van touroperator Jetair uitvoeren en zo bestond in het eerste seizoen de vloot uit 5 middellangeafstandstoestellen. Tegenwoordig bestaat de vloot uit 40 toestellen, waarvan het grootste deel Boeing 737-800 is.

Vliegen met TUI fly

TUI fly behoort tot 's werelds grootste toerismegroep: TUI Travel PLC. De TUI Airlines groep is hier ook een onderdeel van. Samen met nog 5 andere luchtvaartmaatschappijen behoort TUI fly tot deze laatste groep, samen goed voor 158 toestellen.

In december 2013 nam TUI fly de eerste en enige Belgische Boeing 787 "Dreamliner" in gebruik.

TUI fly vertrek luchthavens

TUI fly voorziet vluchten vanaf Antwerpen, Zaventem, Charleroi, Luik en Oostende. Deze routes zijn op bepaalde data beschikbaar. Vul jouw vertrek- en aankomstdata in ons zoekvenster in en kijk welke vluchten beschikbaar zijn!

Vluchten vanuit Oostende

Voor de mensen uit West- en Oost-Vlaanderen is Oostende één van de populairste luchthavens. De gemakkelijke bereikbaarheid en de kleinschaligheid zal hier zeker in meespelen. TUI fly heeft al enkele jaren een (rechtstreekse!) lijndienst tussen Brussels Airport en Sint-Maarten (Nederlandse Antillen). Het is de eerste keer in de geschiedenis dat hier een rechtstreekse vliegverbinding komt tussen de 2 luchthavens! Voor TUI fly wordt Sint-Maarten de achtste verre bestemming, na Cancun, Santo Domingo, Punta Cana, Miami, Orlando-Sanford, Montego Bay en Varadero.

Ook vliegt TUI fly vanuit Oostende direct naar Ibiza! Dus mocht je direct naar de Spaanze zon willen vertrekken zit je ook op Oostende goed.

TUI fly Bestemmingen

TUI fly voert lijnvluchten uit naar meer dan 100 bestemmingen in 27 landen, voornamelijk in Europa. Naast het Middellandse Zeegebied en de Canarische Eilanden, vliegt TUI fly ook op het Rode Zeegebied, Kaapverdië, Afrika, Azië, de Verenigde Staten en de Caraïben.

Bekijk alle bestemmingen van TUI fly

Nieuwe bestemmingen TUI fly

TUI fly vliegt vanuit Brussels Airport wekelijks naar de populaire Caribische eilanden Aruba en Curaçao.
Ontdek de Nederlandse Antillen

Ook twee wekelijkse vluchten tussen Brussel en Kavala en een wekelijkse vlucht tussen Brussel en Lesbos zijn aan het rijtje toegevoegd.
Ontdek Griekenland

Daarnaast heeft TUI fly ook extra vluchten ingezet naar bestaande bestemmingen toe, zoals twee vluchten per week tussen Brussel en Valencia.
Ontdek Valencia

Last but not least heeft TUI fly ook opnieuw vluchten naar Luxor in Egypte vanuit Brussels Airport.

Reisklassen bij TUI fly

Wil jij graag vliegen met extra comfort? Kies dan voor Fly Deluxe! Je geniet van een aparte incheckbalie op Brussels Airport, kan sneller inchecken, krijgt champagne als welkomstdrankje, geniet van lekkere maaltijden en je mag 25 kg ruimbagage meenemen. En dat voor slechts € 60-75 meer per ticket (kinderen € 30) , afhankelijk van je traject. Opgelet! Niet mogelijk op vluchten van en naar Kaapverdië, Senegal, Gambia en op langeafstandsvluchten*.

Populair per luchthaven

Wil je binnenkort op vakantie en vlieg je graag met TUI fly? Boek dan een vlucht naar een van onderstaande populaire TUI fly bestemmingen!

TUI fly vanaf Antwerpen:

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegtickets TUI fly

Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de goedkoopste Tui fly vliegtickets. Vergelijk de beschikbare vluchten, maak een keuze en koop je tickets in onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open. Bij ons kom je dus niet voor gesloten deuren te staan!

Wil je altijd up-to-date blijven van de nieuwste promoties op TUI fly vluchten? Gebruik dan ons flight alert system. Hiermee mis je nooit geen interessante kortingen meer.

Vluchten TUI fly

Van plan om een vliegreis met TUI fly te boeken? Goedkope TUI fly vluchten vind je razendsnel via CheapTickets.be. Je hoeft enkel je bestemming te kiezen en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare TUI fly vliegtuigtickets. Maak je keuze uit de lijst van vliegtickets, reserveer je tickets en je bent meteen op weg! TUI fly Tickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be