Internationale Luchthaven Oostende-Brugge

Internationale Luchthaven Oostende-Brugge ligt, zoals verwacht, in Oostende. Hoewel de luchthaven voornamelijk gefocust is op vrachtvervoer, kunnen ook reizigers vanuit Oostende vliegen. Vanaf Oostende kan je met TUIfly naar 20 bestemmingen vliegen aan de Middellandse zee.

Adres luchthaven Oostende

Nieuwpoortsesteenweg 889, 8400 Oostende

Vluchten vanaf Oostende Airport

Aangezien Oostende vooral cargo vluchten doet, is het aanbod beperkt:

Alicante, Almeria, Malaga, Tenerife, Las Palmas, Palma en Barcelona in Spanje, Antalya, Bodrum, Izmir en Eskisehir in Turkije, Sharm El Sheikh en Hurghada in Egypte, Djerba en Enfidha in Tunesië, de Griekse eilanden Kos, Rhodos, Corfu, Kreta (Heraklion en Chania, de Bulgaarse kuststeden Burgas en Varna, Faro in Portugal en Nice aan de Franse Côte d'Azur.

Bereikbaarheid luchthaven Oostende

Met de wagen (vanuit eender welke richting), kun je de E40 richting Oostende nemen. Deze blijf je volgen tot in Jabbeke waarna je links aanhoudt richting Calais/Veurne/Nieuwpoort. Je hoeft simpelweg de borden “Luchthaven Oostende” te volgen.

Kom je met het openbaar vervoer? Je kan de trein nemen tot station Oostende daar is er om de 10 minuten een busverbinding naar de luchthaven.

Parkeren bij luchthaven Oostende

De luchthaven beschikt over 2 luchthavenparkings die 24 u op 24 toegankelijk zijn. Deze bevinden zich enerzijds tegenover het passagiersgebouw (Parking I - Front Park) en anderzijds tegenover het technisch gebouw van de luchthaven (Parking II). Parking I biedt 260 plaatsen aan (voor korte duur) en Parking II biedt 500 plaatsen aan (voor langere duur). Beide parkings staan 24u/24 onder camerabewaking.

Parking I biedt overigens ook 6 plaatsen aan voor mindervaliden. Deze bevinden zich dichtbij de uitgang van de parking en worden aangeduid met het rolstoelpictogram.

De betaalautomaat bevindt zich voor beide parkings aan de ingang van Parking I. Je kan geen parkeerplaatsen reserveren.

Vluchten vanuit Oostende Airport

Wil je vertrekken vanuit Oostende Airport? Dan ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Via onze zoekmachine kan je razendsnel de tarieven van alle vluchten vergelijken. Kies in het zoekvak een bestemming, vertrekdatum en aantal personen en klik op de zoekknop. Daarna moet je enkel nog een keuze maken en een plaatsje reserveren via onze ticketshop. Makkelijker kan niet!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice