Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Turkije

Bodrum

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar witte huisjes aan de Turkse kust

Vliegtickets Bodrum

Aan de zuidwestkust van Turkije en tegenover het Griekse eiland Kos ligt de havenstad Bodrum. Dankzij de uitzonderlijk mooie ligging en prachtige stranden komen hier elk jaar vele toeristen.

Bezienswaardigheden Bodrum

Het symbool van de stad is het Kasteel van Sint Petrus. Deze burcht uit de middeleeuwen domineert de haven en werd gedeeltelijk opgebouwd uit de stenen van de graftombe van koning Mausolos.

Daarnaast is er ook een antiek Grieks theater en op de heuvels tussen Gümbet en Bodrum kan je zes oude windmolens en verschillende wateropslagplaatsen bezichtigen.

Boottochten

Wanneer je een boottocht maakt vanuit de vissershaven ontdekt je verschillende prachtige plekjes langs de kust en vele kleine eilandjes. Je kan er ook genieten van de onderwaterpracht door te snorkelen of te duiken. Je merkt het meteen; tijdens een vliegreis in Bodrum is er voor ieder wat wils.

Vliegen naar Bodrum

Als je op zoek bent naar goedkope vliegtickets naar Bodrum, dan ben je aan het juiste adres. Wij verzamelen namelijk de vluchtinformatie van alle maatschappijen op één pagina. Zo kan je makkelijk alle vluchten naar Bodrum vergelijken en de meest interessante optie eruit halen. Maar er is meer, want je kan zelfs via onze website een plaatsje reserveren. Handig, niet?

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 30°C en de wintertemperatuur ongeveer 15°C.
  • Tijdsverschil: het is er 1 uur later dan in België.
  • Munteenheid: de Turkse Lira.
  • Taal: de officiële taal is Turks. Er wordt ook Armeens, Koerdisch of Aramees gesproken. In toeristische gebieden wordt er ook vaak Engels of Duits gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Bodrum

Voor de voordeligste vliegtuigtickets naar Bodrum is er maar één adres en dat is CheapTickets.be! Maar bij ons kan je ook een huurauto of hotelovernachting boeken en een reis- en annuleringsverzekering vastleggen. Allemaal, net zoals de vliegtickets, aan uitzonderlijke voorwaarden. Ontdek het vandaag nog op CheapTickets.be en voor je het weet ben je vertrokken!

Naar Bodrum vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Bodrum

Voor de voordeligste vliegtickets naar Bodrum in Turkije moet je echt niet verder zoeken! Op onze website vind je op elk moment de beste deals en de meest recente actieprijzen naar Bodrum en andere bestemmingen in Azië. Vergelijk, maak een keuze en boek je tickets naar Bodrum via onze website. Het is snel en voordelig!
Om altijd op de hoogte te blijven van de meest recente acties op vluchten naar Bodrum, kan je ons flight alert system gebruiken. Zo kan je nog voordeliger vliegen!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be