Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Turkije

Adana

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar de originele Adana kebab

Vliegtickets naar Adana

Adana ligt in het zuiden van Turkije, op ongeveer 30 km van de Middellandse Zee. De stad heeft een historisch en een modern stadsgedeelte en is vooral bekend omwille van haar textielindustrie.

Cultuur

Adana is naar schatting ongeveer drieduizend jaar oud. In het archeologisch museum ontdek je alles over de geschiedenis van deze streek. Je vindt er ook een interessante verzameling van overblijfselen uit de tijd van de Romeinen. Ook de Ulu Camii Moskee uit de 16e eeuw, de Eski Moskee en de Hassan Aga Moskee zijn echte aanraders tijdens een vliegreis in Adana.

Bezienswaardigheden Adana

Breng zeker een bezoek aan één van de talloze theehuizen en een Hammam (een Turks bad). Ook een pittig broodje Kebab, met een traditioneel glaasje salgam moet je geproefd hebben.

Vanuit de stad kan je een uitstap maken naar het strand aan de Middellandse Zee of naar de oude dorpjes en ruïnes in de buurt. In Misis staat een indrukwekkend “Slangenkasteel” uit de 12e eeuw. Het zou vroeger de woonplaats geweest zijn van een slangenmens, half mens - half slang. Het etnografisch museum in de kruisvaarderkerk Tas Köprü is ook een aanrader, net zoals het regionaal museum dat een mooie verzameling heeft van prehistorische vondsten.

Vliegen naar Adana

Voor goedkope vliegtickets naar Adana moet je bij CheapTickets zijn. Hier kan je namelijk op een eenvoudige manier de tarieven van de verschillende maatschappijen met elkaar vergelijken. Kies een vertrekdatum en je krijgt meteen een overzicht van alle vluchten naar Adana. Selecteer de beste optie en boek je tickets online. Zo makkelijk is het!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 28°C. Tijdens de winter is het gemiddeld 9°C.
  • Tijdsverschil: het is er een uur later dan in België.
  • Munteenheid: de Nieuwe Turkse Lira. Daarnaast kunt u er ook met de Euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is Turks.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vluchten naar Adana

De voordeligste vliegtickets naar Adana vind je bij CheapTickets.be. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor het boeken van een hotelovernachting of een huurauto. Een reis- of annuleringsverzekering afsluiten kan ook. Het is allemaal supereenvoudig en heel voordelig. Ontdek het zelf op CheapTickets.be!

Naar Adana vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Adana

Voor de interessantste vliegtuigtickets naar Adana in Turkije ben je bij CheapTickets aan het juiste adres! Bij ons vind je altijd de meest voordelige prijzen. Je dient alleen maar te vergelijken tussen de beschikbare vluchten naar Adana en een ticket te boeken. Het kan niet makkelijker!

Maar er is meer. Met ons handige flight alert system blijf je op de hoogte van de meest recente promoties op vliegtickets naar Adana. Zo profiteer je altijd van de scherpste prijzen!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be