Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Griekenland

Corfu

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar zonnen op Porto Timoni

Vliegtickets Corfu

Corfu is een geweldig vakantie-eiland in de Ionische zee. Het eiland is prachtig groen en kent een afwisselende natuur. Van valleien en heuvelruggen tot uitgestrekte bossen. Van de glinsterende zandstranden tot uitgestrekte duinen. Corfu is een perfecte vakantiebestemming!

De kust van Corfu

Aan de westkust van het eiland vind je prachtige zandstranden. Veel vakantiegangers komen hier naar toe en brengen een bezoek aan Agios Gergios Pagon (helderblauwe wateren, uitgestrekte stranden) en de baai van Timone. Bezoek beide paradijsjes en geniet van je vakantie op Corfu!

Het eiland verkennen

Kerkyra is de hoofdstad van Corfu. Hier vind je een mix aan winkeltjes, cafeetjes en marktjes en terrasjes. Je geniet er van de prettige, lokale bevolking en de goede vakantiesfeer.

Het eiland is ideaal voor korte, leuke uitstapjes. Zo vind je op Corfu verschillende paleizen, havens, forten en er zijn gezellige winkelstraatjes.

Algemene informatie

  • Temperatuur: het hele jaar door aangenaam, m.u.v. de koudere winterperiode.
  • Tijdsverschil: in Corfu is het 1 uur later dan in Belgie.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Grieks.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of federale overheid staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de federale overheid of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Griekenland!

Naar Corfu vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Op CheapTickets.be kun je de tarieven van deze airlines gemakkelijk vergelijken. Vervolgens kies je voor het goedkoopste vliegticket. Het enige wat moet doen is je gegevens in het zoekvenster invoeren (bestemming en data) en je krijgt de vliegtarieven te zien. Zo gemakkelijk werkt CheapTickets.be!

Naar Corfu vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Corfu

Voor een fantastische vakantie naar Corfu in Griekenland tegen de voordeligste voorwaarden zit je goed bij CheapTickets.be! Hier krijg je immers een overzichtelijke lijst van de interessantste vliegtuigtickets aangeboden door de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Je hoeft ze alleen nog maar te vergelijken.

Reis goedkoop naar Corfu of een andere stad in Europa en blijf op de hoogte van de beste deals via ons flight alert system. Ontdek hoe gemakkelijk het is om goedkope vliegtuigtickets te bestellen via CheapTickets.be en beleef de vakantie van je leven!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be