Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Griekenland

Paros

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Paros

Vliegtickets Paros

Paros behoort tot de Cycladen, een Griekse eilandengroep in de Egeïsche Zee. Het eiland is vooral in de zomermaanden een populaire plaats voor een strandvakantie. Maar Paros is vanwege de outdoormogelijkheden en bezienswaardigheden het hele jaar door goed te bezoeken.

Bezienswaardigheden Paros

Parikía is met zo’n drieduizend inwoners de belangrijkste stad van Paros. In dit havenstadje is één van de belangrijkste historische bezienswaardigheden te vinden: de Byzantijnse Katapolianí Kerk. Andere mooie en interessante attracties zijn het Archeologisch Museum en een aantal oude graven.

Paros heeft nog meer prachtige witte dorpjes die fel afsteken tegen de blauwe zee. Naast verschillende historische attracties zijn hier ook allerlei toeristische voorzieningen te vinden, zoals hotels, restaurants en cafés. Of ga lekker shoppen voor een mooi stukje keramiek, één van de lokale ambachten.

Zon, zee en strand

Paros staat bekend om de prachtige zandstranden die een overvloed aan activiteiten bieden. Natuurlijk kun je er zonnen of ontspannen op de leuke boulevards met een hapje en een drankje. Maar je kunt je tijd ook besteden aan allerlei leuke wateractiviteiten zoals surfen, zwemmen en duiken.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 23,9°C en in januari ongeveer 11,7°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Euro.
  • Taal: de officiële taal is het Nieuwgrieks.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of federale overheid staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de federale overheid of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vluchten naar Paros

Denk je erover om er even helemaal tussenuit te gaan? Vlieg dan naar Paros en geniet van de prachtige stranden en de rust op dit Griekse eiland. Profiteer van de laagste tarieven op CheapTickets.be en boek direct de meest voordelige vlucht naar je favoriete vakantiebestemming online. CheapTickets.be biedt zowel vluchten als hotels en huurauto's aan!

Naar Paros vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Paros

Voor een onvergetelijke trip naar Paros in Griekenland aan een interessante prijs kun je steeds terecht bij CheapTickets.be! Hier krijg je namelijk een overzichtelijke lijst van de goedkoopste vliegtickets aangeboden door de verschillende airlines. Jij hoeft ze alleen nog maar te vergelijken.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be