Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Egypte

Sharm el Sheikh

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Sharm el Sheikh

Sharm El Sheikh

Vliegtickets Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh is een toeristische badplaats op het Egyptische schiereiland Sinaï, aan de Golf van Akaba. Met haar ligging tussen de Sinaïberg en de Rode Zee is het de ideale kustplaats. Deze plek wordt beschouwd als één van de allermooiste duikbestemmingen ter wereld, dankzij de adembenemende riffen, kleurrijke vissen en een mooie blauwe zee.

Woestijn en zee

Maak tijdens je vliegreis naar Sharm el Sheikh zeker en vast een jeep- of kameelexcursie in de Sinaï woestijn en ga op bezoek bij Bedoeïen. Geniet je liever een dagje van de heerlijke Egyptische zon aan het strand? Of ga je liever snorkelen of duiken tussen de exotische vissen? Het is allemaal mogelijk op deze schitterende vakantiebestemming!

Sharm el Sheikh verkennen

In de haven van Sharm el Sheikh kan je de mooie jachten van de internationale jetset bewonderen. In het toeristische hart Na’ama Bay zijn er tal van resorts, duikwinkels en restaurants. Voor typische Egyptische bazaars moet je in Sharm el Moya zijn. Hier ontmoet je de lokale inwoners en kan je tevens de plaatselijke tradities beter leren kennen.

Vliegtickets vind je op CheapTickets.be

Plan je al lang om naar Sharm el Sheikh te vliegen maar zoek je nog goedkope vliegtickets? Via CheapTickets.be vind je in een oogwenk de aller-voordeligste vliegtuigtickets naar Sharm el Sheikh. Je kan de vliegtickets van de verschillende maatschappijen hier namelijk op een eenvoudige wijze met elkaar vergelijken.

Duid de gewenste bestemming en vertrekdatum aan in het zoekventer en je krijgt meteen een lijst met de beschikbare vluchten. Hierna hoef je enkel nog de tickets te vergelijken en een keuze te maken. Tickets naar Sharm el Sheikh kan je meteen online boeken via onze site. Simpel, niet?

Belangrijke reisinformatie Egypte

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 36°C en de gemiddelde wintertemperatuur 23 °C!
  • Tijdsverschil: 1 uur later.
  • Munteenheid: de Egyptische Pond.
  • Taal: Arabisch, Frans, Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Sharm el Sheikh

Proficiat, je hebt jouw zoektocht naar voordelige vliegtickets naar Sharm el Sheikh tot een goed einde gebracht. Via CheapTickets vind je snel en eenvoudig de goedkoopste tickets naar deze Egyptische topbestemming. Vergeet niet dat je bij ons ook een reis- en annuleringsverzekering kan boeken. Voor een hotelkamer of huurwagen kunnen we ook zorgen. Een onvergetelijke vliegreis naar Sharm el Sheikh begint dus steeds bij CheapTickets!

Naar Sharm El Sheikh vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Sharm el Sheikh

Vliegen naar Sharm el Sheikh in Egypte kan voor minder geld dan je misschien zou denken! Door jouw vliegtuigtickets via CheapTickets.be te bestellen ben je verzekerd van de mooiste deals voor tickets naar Afrika.

Via onze zoekfunctie kan je op een eenvoudige manier de vluchtprijzen van de verschillende maatschappijen vergelijken. Daarnaast blijf je met ons flight alert systeem altijd op de hoogte van promoties op vluchten naar Sharm el Sheikh. Reserveer dus snel een plaatsje en geniet van een prachtige vliegreis!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be