Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Egypte

Aswan

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Aswan

Vliegtickets Aswan

Aswan ligt in het zuiden van Egypte aan de oostelijke oever van de Nijl. Net zoals vele andere plaatsen in Egypte kan ook deze stad terugblikken op een rijke cultuur en een boeiend verleden. Je vindt er tal van moskeeën, tempels, musea en typische lokale markten.

Rijke cultuur

Een bezoek aan het Nubish Museum mag tijdens een vliegreis naar Aswan niet ontbreken. Hier ontdek je een prachtige verzameling wapens, potten, mummies en andere objecten. Op de verschillende markten kan je proeven van de typische Afrikaanse sfeer. Hier zijn tevens allerlei specerijen, etenswaren, manden en diverse andere producten te koop.

Bezienswaardigheden Aswan

Ook de Aswan stuwdam moet je zeker gezien hebben. In deze stad zijn bovendien diverse rotstombes, graven en tempels te vinden. De Tempel van Kalabsha is een echte aanrader. Hij werd gebouwd ter ere van de zonnegod Mandulis, in de tijd van keizer Augustus, en is één van de grootste tempels van Nubië.

Bezoek ook de eilanden op de Nijl: Kitchener-eiland en Elephantine. Op dit laatste eiland vind je nog prachtige tempels en oude ruïnes.

Vliegen naar Aswan

Zin in een reis naar Egypte? Voor goedkope vliegtickets naar Aswan en andere bestemmingen in het land van de farao’s moet je bij CheapTickets.be zijn. Hier kan je op één centrale plek de vliegtuigtickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen vergelijken. Op één pagina krijg je alle beschikbare vluchten naar Aswan te zien. Kies er de interessantste optie uit en boek jouw tickets rechtstreeks via onze site. Niets is eenvoudiger; het gebeurt allemaal online. Voor goedkope vliegtickets hoef je echt niet verder te zoeken!

Algemene reisinformatie Egypte

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 23°C en in januari gemiddeld 14°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is het Egyptische pond (£E).
  • Taal: de officiële taal is het Arabisch.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelige vluchten naar Aswan

Met het vliegtuig naar Aswan reizen kan voor minder geld dan je denkt. Er zijn immers een heleboel betaalbare vliegtickets te vinden. Neem snel een kijkje op onze site en ontdek de goedkoopste tickets naar Aswan. Een aanvullende reis- en annuleringsverzekering kan je er ook bijdoen. Zelfs als je op zoek bent naar een hotelkamer of huurauto kunnen wij je helpen!

Naar Aswan vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Aswan

Wil je de rijke geschiedenis van Egypte leren kennen of ben je op zoek naar een leuke strandvakantie? Boek dan snel een vliegticket naar Aswan. Op onze site vind je de tarieven van zowat alle luchtvaartmaatschappijen op één centrale plaats. De meest voordelige tickets naar Aswan heb je snel gevonden.

Om nog goedkoper te vliegen, gebruik je best ons flight alert systeem. Zo word je automatisch op de hoogte gehouden van de recentste promoties op vluchten naar Aswan. Je betaalt dus nooit meer te veel voor een vliegreis!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be