Vlieg voordelig naar Almeria

Vliegtickets Almeria

Almeria is een kustplaats in het zuiden van Spanje aan de Middellandse Zee. Het charmante aan dit stadje is dat het niet zo toeristisch is als Barcelona, Sevilla of Valencia, maar wel veel interessante bezienswaardigheden te bieden heeft.

Historie

Almeria is een levendige stad met mooie stranden, een haven en vele culturele bezienswaardigheden. De stad kent een lange geschiedenis, wat in het centrum nog goed te zien is. Hier bevinden zich mooie, oude pleinen, kleine straatjes en historische bouwwerken. Eén van de meest indrukwekkende gebouwen is de kathedraal, die in 1524 werd gebouwd. Ook een bezoekje waard is de grote Moorse Citadel, de Alcazaba, die uit de 11e eeuw stamt.

Musea in Almeria

Een leuke manier om kennis te maken met de geschiedenis van Almeria is het archeologisch museum. Hier wordt een groot aantal archeologische vondsten en oud beeldmateriaal tentoongesteld. In de oudste wijk van de stad ligt een andere interessant museum: het Olive Oil Museum. Hier leer je alles over de geschiedenis van olijfolie - hoe het wordt gemaakt en waarvoor het wordt gebruikt.

Ben je een natuurliefhebber? Ook dan is een vliegreis naar Almeria een goed idee. Niet ver van de stad ligt namelijk het Cabo de Gata Natural Park, een natuurgebied met een rijke flora en fauna dat tevens op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Vliegen naar Almeria

Heb je zin in een vliegreis naar Almeria? Dan ben je aan het juiste adres. Via onze website kan je immer snel, eenvoudig en veilig een vlucht naar Almeria boeken. En omdat je bij ons de prijzen van alle airlines kan vergelijken, betaal je nooit te veel voor een vliegtuigticket. Voordelig vliegen is dankzij CheapTickets.be een fluitje van een cent!

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 27°C en in januari gemiddeld 15°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: je kan overal in Spanje met de euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Daarnaast worden er in grote delen van het land nog regionale talen, als Catalaans, Galicisch, Baskisch en Aranees gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts

Goedkope vluchten naar Almeria

CheapTickets.be helpt jou het meest voordelige vliegticket naar Almeria te vinden. Maar ook bij de zoektocht naar een leuk hotel of een huurwagen kan je op ons rekenen. Neem een kijkje naar ons uitgebreide aanbod, boek alles online tegen de beste tarieven en geniet van een welverdiende vakantie!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Almeria

Wil je vliegtickets naar Almeria boeken? Dan heb je geluk, want op CheapTickets.be zijn een heleboel goedkope vluchten naar Almeria en andere bestemmingen in Spanje te vinden. Gebruik onze vergelijkingstool, zoek het meest interessante ticket en reserveer een plaatsje online. Zo simpel is het.

Blijf up-to-date van de meest recente promoties via ons flight alert system. Ontdek hoe gemakkelijk het is om goedkope vliegtuigtickets te bestellen via CheapTickets.be en vlieg vanaf nu altijd goedkoper!