Vlieg voordelig naar Tenerife

Vliegtickets Tenerife

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden, een Spaanse eilandengroep in de Atlantische Oceaan. Het eiland is van vulkanische oorsprong en wordt soms het eiland van de eeuwige lente genoemd vanwege het zachte klimaat.

Het landschap

Tenerife is beroemd omwille van de prachtige, kilometerslange stranden in het zuidwesten van het eiland. Je ontdekt er zwartgekleurde en witte zandstranden, maar ook kiezelstranden. In het noorden zijn er vooral palmbomen, citrusbomen, cactussen en bananenplantages. Ook het kleinere eiland La Gomera is zeker een bezoek waard wanneer je Tenerife bezoekt, je kan hier immers prachtige wandelingen maken.

Bezienswaardigheden in Tenerife

De meest toeristen boeken een vliegreis naar Tenerife om te genieten van de zon en de natuur. Wil je toch wat cultuur opsnuiven? Bezoek dan zeker de piramide van Güímar, in het oosten van het eiland.

Vliegen naar Tenerife

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Tenerife? Zoek dan niet verder, want wij hebben reeds een selectie gemaakt van de voordeligste vluchten naar Tenerife en vele andere bestemmingen in Spanje. Je hoeft ze enkel nog te vergelijken en een plaatsje te reserveren. Ook dat kan bij ons, want onze ticketshop is 24 uur per dag open.

Beste stranden van Tenerife

Tenerife staat voor een groot deel bekend om de mooie stranden. Deze bevinden zich vooral in het zuidwesten van het eiland. Sommige stranden zijn kilometers lang. Er zijn zwartgekleurde en witte zandstranden, maar ook kiezelstranden.

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur ligt rond de 23°C. Tijdens de winter is het er ongeveer 18°C.
  • Tijdsverschil: het is er 1 uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de euro.
  • Taal: Spaans, op plaatsen waar veel toeristen komen spreekt men ook Engels en Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vluchten naar Tenerife

De interessantste deals en de voordeligste tickets naar Tenerife vind je steeds op CheapTickets.be. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor het reserveren van een huurauto of een hotelovernachting. Ben je op zoek naar een reis- of annuleringsverzekering? Het kan allemaal op één plek: CheapTickets.be. Ontdek vandaag nog hoe eenvoudig het is en betaal nooit meer te veel voor een onvergetelijke vakantie!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Tenerife

Zin in een fantastische vliegreis naar Tenerife in Spanje? Kijk dan op CheapTickets.be! Met behulp van onze vergelijkingstool kan je in één oogopslag de prijzen van alle airlines vergelijken. Zo betaal je nooit meer te veel voor een vliegtuigticket naar Tenerife.