Vlieg met Iberia voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Iberia

Iberia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Spanje en heeft meer dan 85 jaar ervaring in de luchtvaartsector. Als Spaanse marktleider kan Iberia haar vliegtickets tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden. Combineer dit met een uitgebreid aanbod aan bestemmingen en je begrijpt meteen waarom heel wat mensen voor een Iberia vlucht kiezen.

Iberia bestemmingen

De vloot van Iberia bestaat uit 133 toestellen waarmee ze naar 91 bestemmingen in 35 landen vliegt. Deze bestemmingen zijn verspreid over Europa, Amerika, Afrika en Azië. Jaarlijks maken meer dan 54 miljoen passagiers gebruik van een Iberia vlucht. Vooral voor vluchten naar het Iberisch schiereiland is Iberia erg populair, maar ook voor de verbinding tussen Europa en Latijns Amerika is het een van de belangrijkste spelers.

Iberia vliegtickets

Iberia biedt vier verschillende soorten vliegtickets aan. Zo vind je zeker en vast een reisklasse die aan je noden voldoet.

De standaard vliegtickets van Iberia zijn voor de economy class. Hier vind je alle comfort dat je van een wereldspeler in de luchtvaartsector kan verwachten: ruime zetels, moderne toestellen en op vluchten langer dan 3u wordt er een maaltijd voorzien. Iberia is momenteel bezig met een grondige vernieuwing van haar vloot. In de toekomst kan je ook op korte vluchten genieten van een persoonlijk entertainmentsysteem en internetverbinding.

Daarnaast is er uiteraard een business class. Hier kan je kiezen tussen business class, business club en business plus. Op elk van deze Iberia vluchten kan je genieten van gastronomische maaltijden, extra beenruimte, prioritaire boarding, enz.

Online inchecken bij Iberia airline

Zoals het een moderne luchtvaartmaatschappij beaamt, biedt Iberia een online check-in aan op haar vluchten. Aan de hand van de gegevens op je Iberia ticket kan je via een computer zelf de nodige reisdocumenten afdrukken. De online check-in is beschikbaar van 24 tot 1 uur voor het vertrek van je vlucht. Reizigers die geen computer bij de hand hebben, kunnen nog steeds gebruik maken van de incheckbalie op de luchthaven.

Handbagage en ruimbagage

Op de vluchten van Iberia zijn er bepaalde beperkingen op het vlak van bagage. Voor handbagage gelden de standaard maximumafmetingen van 56cm x 45cm x 25cm.

Ruimbagage mag een maximum gewicht van 23kg en een volume van 158cm³ hebben (afhankelijk van het soort Iberia vliegticket dat je gekocht hebt, gelden andere beperkingen).

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets Iberia

Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de goedkoopste Iberia vliegtickets. Vergelijk de beschikbare vluchten, maak een keuze en koop je tickets in onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open. Bij ons kom je dus niet voor gesloten deuren te staan!

Wil je altijd up-to-date blijven van de nieuwste promoties op Iberia vluchten? Gebruik dan ons flight alert system. Hiermee mis je nooit geen interessante kortingen meer.

Vluchten Iberia

Van plan om een vliegreis met Iberia te boeken? Goedkope Iberia vluchten vind je razendsnel via CheapTickets.be. Je hoeft enkel je bestemming te kiezen en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare Iberia vliegtuigtickets. Maak je keuze uit de lijst van vliegtickets, reserveer je tickets en je bent meteen op weg! Iberia Tickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!