Vlieg met Iberia voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Iberia

Iberia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Spanje en heeft meer dan 85 jaar ervaring in de luchtvaartsector. Als Spaanse marktleider kan Iberia haar vliegtickets tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden. Combineer dit met een uitgebreid aanbod aan bestemmingen en je begrijpt meteen waarom heel wat mensen voor een Iberia vlucht kiezen.

Iberia bestemmingen

De vloot van Iberia bestaat uit 133 toestellen waarmee ze naar 91 bestemmingen in 35 landen vliegt. Deze bestemmingen zijn verspreid over Europa, Amerika, Afrika en Azië. Jaarlijks maken meer dan 54 miljoen passagiers gebruik van een Iberia vlucht. Vooral voor vluchten naar het Iberisch schiereiland is Iberia erg populair, maar ook voor de verbinding tussen Europa en Latijns Amerika is het een van de belangrijkste spelers.

Nieuw: Madrid als bestemming in 2018

Vanaf deze zomer vliegt Iberia maar liefst vier keer per dag naar Madrid vanuit Brussels Airport!

Iberia vliegtickets

Iberia biedt vier verschillende soorten vliegtickets aan. Zo vind je zeker en vast een reisklasse die aan je noden voldoet.

De standaard vliegtickets van Iberia zijn voor de economy class. Hier vind je alle comfort dat je van een wereldspeler in de luchtvaartsector kan verwachten: ruime zetels, moderne toestellen en op vluchten langer dan 3u wordt er een maaltijd voorzien. Iberia is momenteel bezig met een grondige vernieuwing van haar vloot. In de toekomst kan je ook op korte vluchten genieten van een persoonlijk entertainmentsysteem en internetverbinding.

Daarnaast is er uiteraard een business class. Hier kan je kiezen tussen business class, business club en business plus. Op elk van deze Iberia vluchten kan je genieten van gastronomische maaltijden, extra beenruimte, prioritaire boarding, enz.

Online inchecken bij Iberia airline

Zoals het een moderne luchtvaartmaatschappij beaamt, biedt Iberia een online check-in aan op haar vluchten. Aan de hand van de gegevens op je Iberia ticket kan je via een computer zelf de nodige reisdocumenten afdrukken. De online check-in is beschikbaar van 24 tot 1 uur voor het vertrek van je vlucht. Reizigers die geen computer bij de hand hebben, kunnen nog steeds gebruik maken van de incheckbalie op de luchthaven.

Handbagage en ruimbagage

Op de vluchten van Iberia zijn er bepaalde beperkingen op het vlak van bagage. Voor handbagage gelden de standaard maximumafmetingen van 56cm x 45cm x 25cm.

Ruimbagage mag een maximum gewicht van 23kg en een volume van 158cm³ hebben (afhankelijk van het soort Iberia vliegticket dat je gekocht hebt, gelden andere beperkingen).

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice