Vlieg voordelig naar Madrid

Vliegtickets Madrid

De hoofdstad van Spanje is een sfeervolle plek met een ruim aanbod aan culturele attracties. Maar je kunt er ook talrijke restaurants, cafés, discotheken en bioscopen ontdekken. Het is een stad die nooit verveelt met voor elk wat wils.

Kunst & cultuur

Voor kunst- en cultuurliefhebbers is Madrid een uitstekende reisbestemming. De stad heeft een ongelooflijk aanbod. Je vindt er kerken, pleinen, kloosters, paleizen en nog veel meer. Het Palacio Real ligt in het westelijke deel van de stad en is de officiële residentie van de Spaanse koninklijke familie. Daartegenover vind je de katholieke Almudena-kathedraal.

Het Plaza de Cibeles dat omringt wordt door prachtige gebouwen is ook een bezoek waard. Daarnaast vind je in de stad ook talrijke musea zoals het wereldberoemde Museo del Prado, dat één van de mooiste kunstcollecties in Europa herbergt.

Uitgaan in Madrid

De Calle Huertas en de Plaza de Santa Ana zijn de bekendste maar niet de enige uitgaansplaatsen van de stad. Je ontdekt er tal van moderne gelegenheden met terrasjes. Ook op muziekgebied is er een uitgebreid aanbod. Joy Eslava en Palacio Gaviria zijn twee van de bekendste discotheken.

Vliegen naar Madrid

Op CheapTickets.be vind je een ruim aanbod aan goedkope vliegtickets naar Madrid. Duid de gewenste reisperiode aan in het zoekvenster en je krijgt meteen een duidelijk overzicht van de beschikbare tickets. Heb je je keuze gemaakt? Dan kan je direct je vliegtickets boeken op CheapTickets.be.

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: tijdens de zomer is de gemiddelde temperatuur 30°C. Vanaf april blijft het aangenaam met ongeveer 20°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Spaans en in de toeristische gebieden spreekt men ook vaak Frans, Engels en Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Madrid

Ben je van plan om een vliegreis naar Spanje te boeken? Goedkope vluchten vind je snel via CheapTickets.be. Je moet enkel je bestemming te kiezen en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets van alle airlines. Maak je keuze uit de lijst van vliegtickets, reserveer je tickets en je bent meteen op weg! Vliegtickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!

Mis geen enkele promotie

Vind het ticket dat bij jou past

Altijd korting op
een volgende boeking

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Madrid

Bent u van plan om een vliegreis naar Madrid te boeken? Goedkope vluchten naar Madrid vindt u razendsnel via CheapTickets.be. U hoeft enkel uw bestemming te kiezen en u krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets naar Madrid. Maak uw keuze uit de lijst van vliegtickets, reserveer uw tickets en u bent meteen op weg! Tickets naar Madrid boeken was nog nooit zo eenvoudig!