Vlieg met Vueling voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Vueling

Vueling is een low cost luchtvaartmaatschappij uit Spanje en de tweede grootste luchtvaartmaatschappij van het land. De naam van het bedrijf is afgeleid van de Spaanse term ‘vuele’, wat ‘vlucht’ betekend. Vueling betrad de vliegtuigsector in 2004 met slechts twee Airbus toestellen. Vandaag de dag is het een populaire vliegtuigmaatschappij met een uitgebreide vloot en goedkope vliegtuigtickets.

Vueling bestemmingen

De vluchten van Vueling bedienen meer dan 100 bestemmingen in Afrika, Azië en Europa. Dankzij de gunstig geprijsde vliegtickets maken jaarlijks meer dan 14 miljoen mensen gebruik van een Vueling vlucht. Om al deze mensen op hun bestemming te krijgen, ontwikkelde het bedrijf een vloot van 70 Airbus toestellen. In België vertrekken alle vluchten van Vueling vanuit Brussels Airport in Zaventem.

Ontdek alle Vueling bestemmingen. De populairste bestemmingen zijn Barcelona, Alicante en Malaga.

Bagage bij Vueling

Passagiers mogen gratis een stuk handbagage van maximum 10kg meenemen. Vergeet niet dat deze kleiner moet zijn dan 55 x 40 x 20cm. De toegestane hoeveelheid ruimbagage op Vueling vluchten bedraagt 23kg per passagier. Bovendien kan je een bijkomende verzekering afsluiten die diefstal of verlies van bagage dekt tot een waarde van 600 euro.

Vliegen met Vueling

Als je Vueling vliegtickets boekt, kun je kiezen tussen 3 verschillende pakketten. Voor ieders smaak is er een passende formule voorzien. De goedkoopste vliegtuigtickets van Vueling vind je onder het basic tarief. Bij deze vliegtickets betaal je enkel voor de basisdiensten. Hou er rekening mee dat er voor ingecheckte bagage apart betaald moet worden. Deze formule is dus vooral voordelig als je enkel met handbagage reist.

Optima en excellence

Reizigers die voor het optima-tarief opteren, kunnen van meer flexibiliteit en comfort genieten. Met deze Vueling tickets kan je makkelijk een vlucht wijzigen en gratis bagage meenemen (rekening houdend met het maximum gewicht). Het excellence-tarief bevat een aantal exclusieve voordelen. Je kan bijvoorbeeld gratis vluchten annuleren, inclusief terugbetaling. Daarnaast is er een speciale incheckbalie, krijg je ruimere stoelen tijdens de vlucht, mag je sneller instappen en is er gratis catering aan boord.

Goed voorbereid op Vueling

Wil je zoveel mogelijk voorbereid zijn op onvoorziene omstandigheden? Dan kan je bij de aankoop van je Vueling tickets een heleboel extra verzekeringen afsluiten. Vueling biedt niet alleen een annulatieverzekering aan maar ook een ziektekostenverzekering en zelfs een verzekering voor je golfclubs.

Inchecken bij Vueling

Dankzij de online check-in kan je makkelijk jouw Vueling vliegtickets valideren en de nodige reisdocumenten afdrukken. Deze gratis dienst is beschikbaar van 7 dagen tot 4 uur voor vertrek. Helaas is de online check-in niet beschikbaar op alle luchthavens. In dit geval kan je nog steeds de incheckbalie gebruiken.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice