Vlieg met Transavia voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Transavia

Tegenwoordig heeft elk land wel een low cost luchtvaartmaatschappij. In Nederland is dit Transavia. Transavia wil vliegen zo betaalbaar mogelijk maken en biedt daarom erg voordelige vliegtickets aan. In haar ruim 40-jarig bestaan heeft Transavia zich ontwikkeld tot een luchtvaartmaatschappij met een veelzijdig aanbod aan bestemmingen tegen scherpe prijzen.

Transavia vluchten

“Vliegen hoeft helemaal niet duur te zijn”, dat is de filosofie waarop Transavia haar vluchten baseert. Dankzij deze budgetluchtvaartmaatschappij kan je voor een interessante prijs naar het buitenland gaan. Op de vluchten van Transavia vind je geen overdreven luxe, maar genoeg comfort om lekker ontspannen te reizen.

Transavia bestemmingen

Met de vluchten van Transavia vlieg je naar 59 bestemmingen, voornamelijk binnen Europa en landen rond de Middellandse Zee. Het aanbod wordt continu aangepast aan de vraag; in het winterseizoen wordt er meer naar wintersportbestemmingen gevlogen en in de zomer zijn er voornamelijk vluchten naar het zuiden van Europa en Noord-Afrika.

Belgische Transavia vluchten vertrekken vanuit Zaventem. Passagiers die liever van bij onze noorderburen vertrekken hebben keuze te over; in Nederland is Transavia aanwezig op de luchthavens van Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Maastricht en Den Haag.

Bagage

Handbagage op de vluchten van Transavia is beperkt tot 1 stuk per persoon met een maximumgewicht van 10 kg. Handbagage mag niet groter dan 55 cm x 35 cm x 25 cm zijn. Om extra kosten te vermijden is het aangeraden om op voorhand al je bagage te meten en te wegen. Handbagage die onder je stoel past (max. 40 x 30 x 20 cm), mag altijd mee aan boord.

Om passagiers te stimuleren zo licht mogelijk te reizen, moet er voor ruimbagage betaald worden. Deze kostprijs is afhankelijk van het aantal personen en het gewicht van je bagage. Het bagagetarief voor online boekingen zijn goedkoper dan boekingen via de luchthaven. Het is dus voordeliger om je Transavia tickets online te kopen.

Inchecken

Om tijd te besparen kan je best je Transavia vliegtickets online inchecken. Dit is mogelijk van 24 tot 4 uur voor vertrek. Via de online check-in kan je een stoel kiezen en je boarding pass(en) afdrukken. Passagiers die geen computer of smartphone bij de hand hebben, kunnen op de luchthaven zelf inchecken via de balie of check-in automaat.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets Transavia

Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de goedkoopste Transavia vliegtickets. Vergelijk de beschikbare vluchten, maak een keuze en koop je tickets in onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open. Bij ons kom je dus niet voor gesloten deuren te staan!

Wil je altijd up-to-date blijven van de nieuwste promoties op Transavia vluchten? Gebruik dan ons flight alert system. Hiermee mis je nooit geen interessante kortingen meer.

Vluchten Transavia

Van plan om een vliegreis met Transavia te boeken? Goedkope Transavia vluchten vind je razendsnel via CheapTickets.be. Je hoeft enkel je bestemming te kiezen en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare Transavia vliegtuigtickets. Maak je keuze uit de lijst van vliegtickets, reserveer je tickets en je bent meteen op weg! Transavia Tickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!