Luchthaven Deurne

De Luchthaven van Deurne ofwel Antwerpen Airport ligt net buiten het centrum van de stad Antwerpen. Jaarlijks nemen ongeveer 80.000 passagiers hier het vliegtuig. Er wordt regelmatig naar populaire citytrip bestemmingen gevlogen, zoals Londen, Barcelona en Malaga, maar ook voor de zogenaamde skivluchten is de luchthaven van Antwerpen interessant. Ontdek alle bestemmingen vanaf Deurne!

Airlines vanaf Antwerpen-Deurne

Vanaf Deurne luchthaven kun je vliegen met TUI Fly, Powdair.

Adres luchthaven Deurne

Luchthavenlei, 2100 Antwerpen

Naar de luchthaven van Deurne

De internationale luchthaven van Deurne is vlot bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Dankzij het uitgebreide wegennetwerk rond Antwerpen is er een goede verbinding met steden zoals Gent, Brussel en Hasselt. Bovendien is er een gratis parking voorzien voor ongeveer 500 wagens.

Ook voor reizigers die niet graag met de wagen komen is er een oplossing: het openbaar vervoer. Het station Antwerpen-Centraal ligt namelijk vlakbij de luchthaven. Daar kan je een bus nemen naar de halte ‘Luchthavenvallei’ (op nog geen 100 meter van de terminal) of de halte ‘Langemarkstraat’ (op zo’n 300 meter van luchthaven Deurne).

Faciliteiten op Antwerp Airport

Ben je in Antwerp Airport op een vlucht aan het wachten? Dan kan je ondertussen je mails nakijken of Facebook bezoeken dankzij het draadloze internet via Telenet Hotspots. Verder is er een gezellig restaurant waar je iets kan drinken of een hapje kan eten. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een kleine loungebar met een groot terras. Hier heb je een mooi uitzicht op de landingsbaan.

Tenslotte vind je er de Brabo Lounge. Deze exclusieve lounge is gereserveerd voor zakenreizigers of frequent flyers. Hier kan je in alle comfort op het inscheepsignaal wachten.

Vluchten vanuit Deurne

Er is geen betere plek om vliegtuigtickets te kopen dan CheapTickets.be. Ook als je vanuit de luchthaven van Antwerpen wil vliegen, ben je aan het juiste adres. Gebruik onze zoekmachine, vergelijk de opties en reserveer een plaatsje online. Het is supereenvoudig, voordelig en veilig. Er zijn dus redenen genoeg om voor CheapTickets.be te kiezen!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice