Vlieg voordelig naar Valencia

Vliegtickets Valencia

Valencia wordt in één adem genoemd met paella, de overheerlijke Valenciaanse rijstschotel met zeevruchten. Maar de regio is ook beroemd om zijn relaxte sfeer en populaire badplaatsen zoals Benidorm, Alicante (Costa Blanca) en Castellón.

Even wegvluchten van de dagelijkse sleur? Dan is een vliegticket naar Valencia de beste oplossing. In deze prachtige Spaanse stad aan de Middellandse Zee komen zowel cultuur- als strandliefhebbers ruim aan hun trekken. Ontdek de vele bezienswaardigheden in het centrum of ga languit genieten op het strand. Er is voor elk wat wils.

Verschillende musea

Valencia heeft heel wat interessante musea. In het Museo Domino Fletcher vind je een unieke verzameling uit de Steentijd en het Museo de Bellas Artes toont een collectie van niet minder dan 2000 schilderijen en beelden van Goya en andere beroemde kunstenaars. Maar ook als je geïnteresseerd bent in wetenschap, kunst of geschiedenis kan je in één van de vele musea terecht.

Bezienswaardigheden Valencia

De wijken Seu en Xerea mag je tijdens een vliegreis naar Valencia zeker niet overslaan. Breng er bijvoorbeeld een bezoek aan de verschillende moderne kerken en paleizen. De Sant Francesc-wijk – waar tevens de gemeenteraad zetelt - heeft ook allerlei monumentale bouwwerken. Ook de historische stadspoorten Torres de Quart en Serranos zijn de moeite waard!

Vliegen naar Valencia

Op CheapTickets.be kan je terecht voor de goedkoopste vliegtuigtickets naar Valencia. Ontdek het aanbod van alle airlines door je reisdata in de zoekbox in te geven. Hierna zie je meteen alle beschikbare tickets. Je hoeft enkel nog een passende vlucht te kiezen en een plaatsje te reserveren.

Algemene reisinformatie Spanje

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 29°C en in de wintermaanden ongeveer 13°C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Spaans, maar in de toeristische gebieden ook Frans, Engels of Duits.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Valencia

Goedkoop vliegen naar eender welke bestemming ter wereld doe je via CheapTickets. Ook voor vluchten naar Valancia hebben we steevast de beste prijzen. Selecteer een vertrekdatum en kies een vluchtoptie uit de lijst. Als je een passende vlucht naar Valencia gevonden hebt, kan je meteen een ticket reserveren.

Bovendien kan je bij ons terecht voor een aanvullende reis- en annuleringsverzekering. Een hotelovernachting of huurwagen behoort ook tot de mogelijkheden. Kortom, dankzij CheapTickets beleef je een zorgeloze en voordelige vakantie.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Valencia

Wil je op een voordelige manier Valencia, een van de mooiste steden van Spanje, verkennen? Neem dan snel een kijkje op CheapTickets. Je vindt er in een handomdraai goedkope vluchten naar Valencia. Op basis van een handig overzicht zie je meteen welke luchtvaartmaatschappij de beste prijzen heeft.

Bovendien kan je via onze site meteeneen plaatsje reserveren. Een hotelovernachting of huurauto kan je er ook bij doen. Een leuke vliegreis naar Valencia begint dus altijd bij CheapTickets!