Vlieg voordelig naar Rome

Vliegtickets Rome

Rome is niet alleen een historische maar ook een moderne stad. Hier kan je door middel van de vele historische gebouwen en bezienswaardigheden de geschiedenis van de streek en Europa ontdekken.

Een stad met een rijke geschiedenis

De grootste en meest bekende fontein van Rome is natuurlijk de Trevifontein. Ze dateert van 1762. De restanten van het Colloseum zijn ook zeker een bezoek waard. Ooit was dit het grootste amfitheater van het Romeinse Rijk.

Op vlak van architectuur heeft Rome heel wat te bieden, zoals het sublieme Pantheon bijvoorbeeld. De koepel biedt voldoende ruimte dat er een bol met een doorsnee van exact 43,30 meter in zou passen. Het is maar één van de talrijke bezienswaardigheden die je kan ontdekken in Rome. Reserveer nu jouw vliegtuigtickets naar Rome en je ontdekkingstocht kan beginnen!

Shoppen en uitgaan

Buiten de vele historische bezienswaardigheden kan je in Rome ook uitgebreid winkelen. Je ontdekt er een enorm aanbod aan winkels van Italiaanse modeontwerpers. Italië is immers het land van de mode. Naast kleding, schoenen en parfums vind je in Rome nog veel meer. Honger zal je er ook niet lijden, want overal zijn er gezellige restaurants en bars om de honger en dorst te stillen.

Vliegen naar Rome

Wil je zelf een bezoekje brengen aan deze schitterende stad? Boek dan je vliegtickets naar Rome via CheapTickets.be. Met behulp van onze zoekmachine kan je in een handomdraai de prijzen van alle maatschappijen vergelijken. Zoek de voordeligste optie en reserveer een plaatsje. Ook dit kan via onze website, want onze ticketshop is altijd open. Je merkt het meteen; een voordelige vlucht naar Rome vinden is kinderspel.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: tijdens de zomer bedraagt de gemiddelde temperatuur 27°C. De gemiddelde wintertemperatuur is er 10°C.
  • Tijdsverschil: geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de Euro.
  • Taal: Italiaans. In toeristische gebieden spreekt men ook vaak Duits en Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Italië!

CheapTickets.be biedt een totaaloplossing voor een onvergetelijke vliegreis naar Rome in Italië. We hebben niet alleen een uitgebreid aanbod goedkope vliegtickets, maar ook een ruime selectie hotels. Voor elk budget is er wel iets te vinden. Maar er is meer, want via onze website kan je zelfs een wagen huren – erg handig om de streek rond de stad te verkennen. Neem dus snel een kijkje op onze website en voor je het weet ben je vertrokken.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Rome

Zin om naar Rome te vliegen? Dan ben je op de juiste plek. Bij CheapTickets.be beschikken we altijd over de beste tarieven van de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Voordelige tickets naar Rome vinden was nog nooit zo eenvoudig! Bovendien kan je meteen een ticket boeken via onze ticketshop. Deze is 24u op 24 open.
Vergeet niet om je in te schrijven voor ons flight alert system. Zo krijg je automatisch een melding van nieuwe acties en kortingen op vluchten naar Rome. Je zal dus nooit geen interessante promotie meer missen.