Vlieg met Wizz Air voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Wizz Air

Wizz Air vluchten

Wizz Air is een Hongaarse luchtvaartmaatschappij die zich vooral richt op Centraal Europa. Net als andere low cost luchtvaartmaatschappijen gebruikt het bedrijf voornamelijk secundaire luchthavens voor haar vluchten. Belgische Wizz Air vluchten vertrekken vanuit Brussels South Charleroi Airport. In Nederland koos men voor Eindhoven Airport.

Wizz Air bestemmingen

Wizz Air bedient meer dan 60 bestemmingen in Europa en Azië. Vanuit België zijn er vluchten naar Roemenië, Hongarije, Slovenië, Macedonië, Bulgarije en Polen. Neem ook eens een kijkje naar vluchten van Wizz Air die vanuit onze buurlanden vertrekken. Zij bieden vaak extra bestemmingen aan, zoals Litouwen en Tsjechië.

Budgetvriendelijke vluchten

Reizigers die op een budgetvriendelijke manier willen vliegen, zijn bij Wizz Air op het juiste adres. Bij deze luchtvaartmaatschappij staat efficiëntie en betaalbaarheid centraal. Je betaalt dan ook enkel voor de diensten die je echt nodig hebt. Dit maakt Wizz Air tickets erg voordelig.

Om de prijs van haar vliegtickets zo goedkoop mogelijk te houden, gaat Wizz Air erg ver. Zo wordt er de voorkeur gegeven aan een online check-in. Op de website kan je zelf je Wizz Air ticket registreren en een instapkaart afdrukken. Hierdoor kan je heel wat tijd (en geld) besparen. Inchecken op de balie van de luchthaven is nog steeds mogelijk, uiteraard tegen een meerprijs.

Slechts een klasse

Alle vliegtickets van Wizz Air behoren tot dezelfde klasse. Desondanks kunnen passagiers die wat meer comfort willen een aantal aanvullende diensten aankopen. Zo kan je een stoel met extra beenruimte boeken via de website of op de luchthaven nadat je bent ingecheckt. Daarbovenop kan je via Wizz Xpress met prioriteit instappen en als een van de eersten aan boord te gaan. Deze diensten kunnen samen met je Wizz Air ticket online gekocht worden.

Nieuwe bagage policy

Hou er rekening mee dat er op Wizz Air vluchten speciale regels gelden betreffende de bagage. Elke passagier mag 1 stuk handbagage meenemen. Afhankelijk van de grootte van deze handbagage moet er bijbetaald worden.

Handbagage kleiner dan 42x32x25cm mag gratis mee, voor tassen tot en met 56x45x25cm groot worden er extra kosten gerekend. Grotere koffers en tassen moeten ingecheckt worden. De bagagekosten worden berekend op basis van de geplande vluchttijd en datum van je vlucht.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets Wizz Air

Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de goedkoopste Wizz Air vliegtickets. Vergelijk de beschikbare vluchten, maak een keuze en koop je tickets in onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open. Bij ons kom je dus niet voor gesloten deuren te staan!

Wil je altijd up-to-date blijven van de nieuwste promoties op Wizz Air vluchten? Gebruik dan ons flight alert system. Hiermee mis je nooit geen interessante kortingen meer.

Vluchten Wizz Air

Van plan om een vliegreis met Wizz Air te boeken? Goedkope Wizz Air vluchten vind je razendsnel via CheapTickets.be. Je hoeft enkel je bestemming te kiezen en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare Wizz Air vliegtuigtickets. Maak je keuze uit de lijst van vliegtickets, reserveer je tickets en je bent meteen op weg! Wizz Air Tickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!