Vlieg voordelig naar Tel Aviv

Vliegtickets Tel Aviv

De havenstad Tel Aviv ligt in het noorden van Israël. Sinds de oprichting aan het begin van de vorige eeuw maakte de stad een enorme ontwikkeling door. Vandaag is dit het culturele, economische en industriële hart van Israël.

Tel Aviv: een moderne stad

In het centrum van de stad vind je talrijke winkels, boulevards en luxe hotels. Daarnaast heeft Tel Aviv ook een indrukwekkend strand. Je kan er volop genieten van de gezellige restaurants, bars en terrasjes en uitgaan tot vroeg in de ochtend. Niet voor niets noemen ze deze stad vaak “de ‘stad die nooit slaapt”.

Voor Israël is Tel Aviv één van de belangrijkste steden op het gebied van cultuur. Je vindt er dan ook talrijke theaters, bioscopen en musea. Een aanrader is alvast het Diaspora Museum over de joodse cultuur.

Jaffa

Het oude stadje Jaffa is zeker ook een bezoek waard tijdens een vliegreis naar Tel Aviv. Vroeger was Tel Aviv een klein plaatsje dat bij Jaffa lag, maar vandaag is het net andersom. Het moderne en snel ontwikkelde Tel Aviv is Jaffa ruimschoots voorbij gestoken!

Vliegen naar Tel Aviv

Plan je een vliegreis naar Tel Aviv? Dan kan je bij CheapTickets.be terecht voor de voordeligste vliegtuigtickets. Duid jouw bestemming aan in het zoekvenster en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de vliegtickets van de verschillende maatschappijen. Je kan jouw vlucht naar Tel Aviv ook rechtstreeks bij ons boeken. Voor de voordeligste vliegtickets hoef je echt niet verder te zoeken!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 25°C en in de winter 14°C.
  • Tijdsverschil: het is er 1 uur later dan in België.
  • Munteenheid: de Israëlische Shekel.
  • Taal: de officiële talen zijn het moderne Hebreeuws en Arabisch, maar daarnaast wordt er ook Engels gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Israël

De meest voordelige vliegtuigtickets naar Tel Aviv en andere bestemmingen wereldwijd vind je gegarandeerd op CheapTickets.be. Wil je naast vliegtuigtickets ook een auto huren of een hotelovernachting boeken? Dat kan ook! Bij ons kan je 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht. Goedkope vliegtickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Tel Aviv

Voor een onvergetelijke vliegreis naar Tel Aviv in Israël hoef je niet zo gek veel te betalen. Via CheapTickets.be kies je eenvoudig tussen de beschikbare vliegtuigtickets van alle airlines die naar Tel Aviv vliegen. Hierdoor geniet je steeds van de beste tarieven! Bovendien houden we jou geïnformeerd over de meest recente promoties voor vluchten naar Tel Aviv via ons gebruiksvriendelijke flight alert system.

De meest betrouwbare service, de voordeligste tarieven en de meest recente informatie voor vluchten naar eender welke bestemming in Azië vind je altijd via CheapTickets.be. Ontdek het vandaag nog en voor je het weet ben je vertrokken!

Other flights Israël