Het Midden-Oosten is betoverend mooi

Vliegtickets Midden-Oosten

Het Midden-Oosten is een regio tussen Zuidwest-Azië en Noord-Afrika. Het is de plek waar de eerste beschavingen ontstonden. Het is een compleet andere wereld: de uitgestrekte zandvlaktes, rijke cultuur en hoge, groene bergen in het Midden-Oosten. Deze regio bestaat uit een aantal grenslanden in Afrika, Europa en Azië. Dat maakt het Midden-Oosten erg divers. Je kunt ontspannen op de warme stranden bij de Rode Zee en de Perzische Golf. Liefhebbers van geschiedenis kunnen hun hart ophalen bij de mooie gebouwen in Jordanië, Qatar en Israël. Geniet van het heerlijke Arabische eten in het Midden-Oosten. Genoeg redenen om vandaag nog jouw vliegtickets naar het Midden-Oosten te boeken. Bijvoorbeeld naar één van deze populaire bestemmingen!

Droog klimaat met een verrassing

Uitgestrekte graslanden en woestijnen typeren de landschappen. De meeste steden liggen dan ook in de buurt van rivieren, zoals de Nijl, Tigris, Jordaan en Eufraat. Van hieruit kan je perfect een safari of trektocht maken door de natuur. Verder zijn er imposante bergketens. Je zou het niet verwachten, maar in het Midden-Oosten zijn ook wintersportgebieden te vinden. Je kan dus bijvoorbeeld naar Iran vliegen voor een skivakantie.

Cultuurbad

Tijdens een vliegreis naar het Midden-Oosten word je ondergedompeld in een andere cultuur. Wil je meer weten? Bezoek dan een plaatselijk museum. Ook de vele moskeeën, badhuizen en paleizen die het Midden-Oosten rijk is, zijn een bezoekje waard. En wie graag winkelt, moet zeker een markt of bazaar bezoeken. Je vindt er naast een ruim aanbod handgemaakte producten vele lokale specialiteiten.

Duiken en snorkelen

Duik- en snorkelliefhebbers moeten zeker een vlucht naar het Midden-Oosten boeken. De onderwaterwereld van de Rode Zee is ronduit prachtig. Ook de koralen en vissen in de Perzische Golf zijn adembenemend mooi. Bovendien is het water aangenaam warm.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice