Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Jordanië

Amman

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar de wonderen van Petra

Vliegtickets Amman

Amman is de hoofdstad van Jordanië en telt 2,2 miljoen inwoners. Het is een stad met een indrukwekkende geschiedenis. Vandaag vind je er talrijke bezienswaardigheden die daaraan herinneren.

Een stad vol cultuur

Aan cultuur geen gebrek in Amman! Je vindt er tal van musea, moskeeën, tempels en paleizen terug. Bezoek onder meer het folkloristisch en het archeologisch museum. Het archeologisch museum is in het oudste stadsgedeelte te vinden, op de Citadelheuvel. Hier ontdek je indrukwekkende voorwerpen uit de geschiedenis van Jordanië. Bovendien vind je hier de ruïnes van een kerk, een tempel en een paleis. In de buurt is er tevens een mooi Romeins theater dat dateert uit de 2e eeuw voor Christus.

Verwen jezelf met een bezoek aan het Al Pasha Turks bad. Met een stoombad, sauna en verschillende bubbelbaden is dit traditionele badhuis de perfecte plaats om even tot rust te komen.

Parken voor de hele familie

Een vliegreis naar Amman is ook interessant voor jonge gezinnen. Vlakbij de stad ligt namelijk Amman Waves, een authentiek waterpretpark met alles wat daarbij hoort: zwembaden, sauna’s en jacuzzi’s. Daarnaast vind je er ook restaurants, een kleine zoo en een Luna park. Het is de ideale plek voor een uitstapje met de kinderen!

Vliegen naar Amman

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Amman? Neem dan een kijkje op CheapTickets.be. Door jouw bestemming in te geven, krijg je razendsnel een compleet overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets. Maak een keuze en boek je tickets online. Een voordelige vlucht naar Amman boeken was nog nooit zo eenvoudig!

Algemene reisinformatie Jordanië

  • Temperatuur: tijdens de zomer is de gemiddelde temperatuur 32°C. In de winter is het er gemiddeld 12°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur later dan in België.
  • Munteenheid: de JOD.
  • Taal: de officiële taal is Arabisch. Er wordt ook Engels gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Amman

Dankzij onze vergelijkingstool kan je altijd de voordeligste vluchten naar Amman vinden. Maar wist je dat het ook mogelijk is om via CheapTickets.be hotelkamers en huurwagens te reserveren? Zelfs met een reis- en annuleringsverzekering kunnen wij jou helpen. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide aanbod en voor je het weet ben je vertrokken!

Naar Amman vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Amman

Een vlucht naar Amman in Jordanië hoeft niet zo overdreven veel te kosten. Met CheapTickets.be vergelijk je op een eenvoudige manier de beschikbare tickets van de verschillende airlines die naar Amman vliegen. Zo betaal je nooit te veel! Bovendien houden we jou up-to-date in verband met de meest actuele promoties voor vluchten naar Amman via ons gebruiksvriendelijke flight alert system.

De meest betrouwbare service, de laagste tarieven en de meest actuele informatie voor vluchten naar eender welke bestemming vind je steeds via CheapTickets.be. Ontdek het vandaag nog en geniet van een fantastische reis!

Other flights Jordanië

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be