Vlieg voordelig naar Shiraz

Vliegtickets Shiraz

Shiraz ligt in het zuidwesten van Iran en behoort met ruim 1,2 miljoen inwoners tot de grootste steden van het land. De stad kent een lange geschiedenis en een rijke cultuur. Hier herinneren vandaag de dag de moskeeën, paleizen, tombes en musea nog aan. Naast culturele attracties staat Shiraz ook bekend om de vele tuinen en parken.

Bezienswaardigheden Shiraz

Shiraz is een oude stad met vele historische bezienswaardigheden, zoals de 9e-eeuwse Vrijdag Moskee, één van de oudste gebouwen in de stad. Ook de tombe van de beroemde Iranese dichter Hafez is een populaire toeristische attractie. Breng tijdens je vliegreis naar Shiraz ook een bezoek aan het Bagh-e Eram Paleis, dat nu als museum is ingericht.

De stad staat bekend om de vele tuinen en fruitbomen. Eén van de mooiste botanische tuinen ligt bij het Bagh-e Eram Paleis. Hier vind je een grote diversiteit aan planten en bloemen. Eén van de oudste tuinen is de Afif Abad tuin.

Cultuur

Wil je een goed beeld krijgen van de geschiedenis van Shiraz? Breng dan een bezoek aan de citadel en het museum. Een leuke manier om kennis te maken met de cultuur zijn de overdekte traditionele bazaars. Op deze drukke markten wordt van alles verkocht: van kleding en levensmiddelen tot goud, zilver en tapijten.

Bezoek ook zeker een van de vele markten tijdens je vliegreis naar Siem Reap. Je kan er allerlei lokale producten en souvenirs kopen.

Vliegen naar Shiraz

Goedkope vliegtickets naar Shiraz vind je in een handomdraai op CheapTickets.be. Je hoeft enkel een vertrekdatum te kiezen en de opties te vergelijken. Heb je een interessant ticket naar Shiraz gevonden? Boek dit dan via onze site. Zo simpel is het!

Algemene reisinformatie Iran

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 38°C en in januari gemiddeld 12°C.
  • Tijdsverschil: het is er 2,5 uur later dan in België. Van 22 tot 26 maart: 3,5 uur later en van 22 september tot 29 oktober: 1,5 uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Iranese Rial (IRR).
  • Taal: de officiële taal is het Perzisch. Ook wordt er Koerdisch, Turkmeens en Arabisch gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegreizen naar Shiraz bij CheapTickets

Supergoedkope vliegtickets naar Shiraz zijn altijd te vinden op CheapTickets.be. Op de website vind je niet alleen een overzicht van de meest voordelige vluchten, maar ook aanbiedingen voor hotels, huurauto’s en complete vliegvakanties. Een vliegreis naar Shiraz plannen is dus een fluitjes van een cent!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Shiraz

Voor de goedkoopste tickets naar Shiraz kan je altijd op CheapTickets rekenen! Bij ons vind je op eender welk moment de goedkoopste prijzen en de actuele aanbiedingen naar Shiraz en andere bestemmingen in Iran. Boek de voordeligste vlucht en geniet van een heerlijke vakantie!

Daarnaast kan je met ons flight alert system altijd op de hoogte blijven van de nieuwste promoties op vluchten naar Shiraz. Je betaalt dus nooit meer te veel voor een vliegticket naar jouw favoriete bestemming!

Other flights Iran