Vlieg voordelig naar Teheran Mehrabad

Vliegtickets Teheran

Teheran is de hoofdstad van Iran en een van de grootste steden van West-Azië. In de stad zijn vele historische tempels en moskeeën te vinden, maar ook moderne gebouwen typeren de skyline.

Voor goedkope vliegtickets naar Teheran moet je bij CheapTickets.be zijn. Met behulp van onze zoekmachine vind je direct de beste tarieven. Zo hoef je nooit meer te veel te betalen voor een vlucht naar Teheran. Je portefeuille zal je dankbaar zijn!

Bezienswaardigheden Teheran

Bezienswaardigheden zijn er in overvloed in Teheran. Ontdek de imposante Azadi Tower, een monument om de 2500e verjaardag van het Perzische Rijk te vieren. Onder deze toren is tevens een museum te vinden. Daarnaast is ook het Treasury of the National Jewels een bezoekje waard. Hier is namelijk de grootste collectie juwelen ter wereld te vinden.

De stad telt meer dan 50 musea en kunstgalerieën. De belangrijksten zijn Golestan Palace, het Darabad Museum en het National Arts Museum. Cultuurliefhebbers komen dus zeker en vast aan hun trekken tijdens een vliegreis in Teheran.

Outdoor activiteiten

Het zou zonde zijn om een hele vakantie in musea of moskeeën door te brengen, zeker wanneer er buiten heel wat te beleven valt. Bezoek bijvoorbeeld het Niavaran Park of het Park Mellat voor een ontspannende wandeling. Markten zijn er ook in overvloed. Je kan zelfs een vlucht naar Teheran boeken voor een skireis, want het nabijgelegen Dizin is een populaire wintersportbestemming. Door de grote hoogte duurt het skiseizoen hier zelfs langer dan in de meeste Europese pistes.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: hete, droge zomers en frisse winters.
  • Tijdsverschil: het is er 2.5 uur later dan in België.
  • Munteenheid: de Rial (IRR).
  • Taal: Perzisch.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Teheran

Een vliegreis hoeft helemaal geen handenvol geld te kosten. Op onze website zijn namelijk een heleboel goedkope vluchten naar Teheran en andere bestemmingen wereldwijd te vinden. Zelfs voor hotelkamers, huurwagens en compleet verzorgde vakanties kan je bij ons terecht. Ontdek het zelf en voor je het weet ben je vertrokken!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Goedkope vliegtickets naar Teheran Mehrabad

Zoek je goedkope vliegtickets naar Teheran? Dan ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Kies een vertrekdatum en we tonen je meteen een duidelijk overzicht van alle beschikbare vluchten naar Teheran. Vergelijk, maak een keuze en boek je tickets online. Zo simpel is het!

Daarnaast kan je gebruik maken van ons flight alert system om automatisch op de hoogte te blijven van nieuwe acties op vliegtuigtickets naar Teheran. Zo geniet je steeds van de scherpste prijzen!

Other flights Iran