Vlieg voordelig naar Teheran Mehrabad

Vliegtickets Teheran

Teheran is de hoofdstad van Iran en een van de grootste steden van West-Azië. In de stad zijn vele historische tempels en moskeeën te vinden, maar ook moderne gebouwen typeren de skyline.

Voor goedkope vliegtickets naar Teheran moet je bij CheapTickets.be zijn. Met behulp van onze zoekmachine vind je direct de beste tarieven. Zo hoef je nooit meer te veel te betalen voor een vlucht naar Teheran. Je portefeuille zal je dankbaar zijn!

Bezienswaardigheden Teheran

Bezienswaardigheden zijn er in overvloed in Teheran. Ontdek de imposante Azadi Tower, een monument om de 2500e verjaardag van het Perzische Rijk te vieren. Onder deze toren is tevens een museum te vinden. Daarnaast is ook het Treasury of the National Jewels een bezoekje waard. Hier is namelijk de grootste collectie juwelen ter wereld te vinden.

De stad telt meer dan 50 musea en kunstgalerieën. De belangrijksten zijn Golestan Palace, het Darabad Museum en het National Arts Museum. Cultuurliefhebbers komen dus zeker en vast aan hun trekken tijdens een vliegreis in Teheran.

Outdoor activiteiten

Het zou zonde zijn om een hele vakantie in musea of moskeeën door te brengen, zeker wanneer er buiten heel wat te beleven valt. Bezoek bijvoorbeeld het Niavaran Park of het Park Mellat voor een ontspannende wandeling. Markten zijn er ook in overvloed. Je kan zelfs een vlucht naar Teheran boeken voor een skireis, want het nabijgelegen Dizin is een populaire wintersportbestemming. Door de grote hoogte duurt het skiseizoen hier zelfs langer dan in de meeste Europese pistes.

Algemene reisinformatie Iran

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 38°C en in januari gemiddeld 12°C.
  • Tijdsverschil: het is er 2,5 uur later dan in België. Van 22 tot 26 maart: 3,5 uur later en van 22 september tot 29 oktober: 1,5 uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Iranese Rial (IRR).
  • Taal: de officiële taal is het Perzisch. Ook wordt er Koerdisch, Turkmeens en Arabisch gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegreizen naar Teheran bij CheapTickets

Supergoedkope vliegtickets naar Shiraz zijn altijd te vinden op CheapTickets.be. Op de website vind je niet alleen een overzicht van de meest voordelige vluchten, maar ook aanbiedingen voor hotels, huurauto’s en complete vliegvakanties. Een vliegreis naar Shiraz plannen is dus een fluitjes van een cent!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Teheran

Voor de goedkoopste tickets naar Teheran kan je altijd op CheapTickets rekenen! Bij ons vind je op eender welk moment de goedkoopste prijzen en de actuele aanbiedingen naar Teheran en andere bestemmingen in Iran. Boek de voordeligste vlucht en geniet van een heerlijke vakantie!

Daarnaast kan je met ons flight alert system altijd op de hoogte blijven van de nieuwste promoties op vluchten naar Teheran. Je betaalt dus nooit meer te veel voor een vliegticket naar jouw favoriete bestemming!

Other flights Iran