Vlieg voordelig naar Larnaca

Vliegtickets Larnaca

Voor zon, zee en strand moet je in Larnaca zijn! Deze havenstad aan de Middellandse Zee is één van de belangrijkste van Cyprus. De historische bezienswaardigheden getuigen van de eeuwenoude en rijke geschiedenis van de stad.

Bezienswaardigheden Larnaca

In het hart van de stad ligt de oude stadskern Kition. Deze historische plek mag je tijdens een vliegreis naar Larnaca zeker niet missen. Je ontdekt er de overblijfstelen van verschillende 13e-eeuwse tempels. Voor cultuurliefhebbers zijn de St. Lazarus kerk, de moskee Hala Sultan Teke en het kasteel van Larnaca ook een bezoek waard. Het kasteel was vroeger een fort en een gevangenis. Vandaag is er een museum met tal van archeologische schatten te vinden.

Waterpret

Op de parelwitte stranden van Larnaca kan je terecht voor tal van watersportactiviteiten zoals waterskiën, zwemmen, snorkelen, duiken, waterfietsen en windsurfen. Maar breng zeker ook een bezoek aan het grootste waterpretpark van Europa: Waterworld!

Vliegen naar Larnaca

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Larnaca in Cyprus? Bij CheapTickets.be ben je aan het juiste adres voor de voordeligste vliegtuigtickets naar eender welke bestemming over heel de wereld. Op onze site krijg je in een handomdraai een overzichtelijke lijst van alle beschikbare vluchten naar jouw droombestemming. Vergelijk de tarieven, maak een keuze en boek jouw ticket naar Larnaca online. Onze ticketshop is 7 dagen op 7, 24 uur per dag geopend.

Algemene reisinformatie Cyprus

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 27°C. Tijdens de wintermaanden is het er gemiddeld 17°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur later dan in België.
  • Munteenheid: de Cypriotische pond (CYP).
  • Taal: op Cyprus wordt Grieks, Turks en Engels gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelige vliegtickets naar Larnaca

Neem snel een kijkje op CheapTickets.be als je van plan bent om naar Larnaca te vliegen. Je vindt er namelijk de meest voordelige vliegtuigtickets van alle maatschappijen door de beschikbare vluchten naar Larnaca te vergelijken. Zo betaal je nooit meer te veel voor een vakantie! Voor goedkope vliegtickets is er maar één adres en dat is CheapTickets.be!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Larnaca

Wist je al dat je voor een fantastische vliegreis naar Larnaca in Cyprus niet zo overdreven veel hoeft neer te tellen? Via CheapTickets.be kies je snel tussen de beschikbare vliegtuigtickets van de verschillende luchtvaartmaatschappijen die naar Larnaca vliegen. Op deze manier kom je nooit bedrogen uit! Bovendien houden we jou op de hoogte van de recentste aanbiedingen voor vluchten naar Larnaca met ons superhandige flight alert system.

De beste service, de scherpste prijzen, en de meest actuele informatie voor vluchten naar eender welke bestemming in Azië vind je gegarandeerd bij CheapTickets.be. Ontdek het vandaag nog en voor je het weet ben je vertrokken!

Other flights Cyprus