Vlieg voordelig naar Eilat

Vliegtickets Eilat

Eilat ligt in het uiterste zuiden van Israël, aan de Golf van Akaba. Jordanië en Egypte liggen op een steenworpafstand van de stad. Eilat is vanwege het warme klimaat en de gunstige ligging aan zee een populaire vakantiebestemming.

Strandactiviteiten

Heel wat duikliefhebbers boeken een vlucht naar Eilat voor het heldere en warme zeewater en de spectaculaire riffen. Maar er zijn nog vele andere watersporten mogelijk zoals zwemmen, waterskiën en surfen. Natuurlijk kan je ook zonnen en luieren op het strand; de gemiddelde temperatuur in juli ligt rond de 32,8°C!

Altijd al een keer willen zwemmen met dolfijnen? In de Golf van Akaba zijn deze prachtige dieren te spotten. En in de Dolphin Reef kan je onder begeleiding kennis maken met dolfijnen in hun natuurlijke leefomgeving.

Bezienswaardigheden in Eilat

Eilat heeft veel winkels waar je alles kan kopen wat je nodig hebt. Veel producten zijn vrij van btw, wat shoppen nóg leuker maakt.

Een leuke attractie tijdens een vliegreis naar Eilat is het Maritiem Museum en Aquarium. Hier kan je een heleboel zeedieren en koralen bewonderen. Ook King City is een bezoekje waard. Het is een themapark dat gericht is op de geschiedenis van het land.

Vliegen naar Eilat

Goedkope vliegtickets naar Eilat zijn makkelijk te vinden. Geloof je ons niet? Neem dan een kijkje op onze website. Hier kan je in enkele muisklikken alle vluchten naar Eilat vergelijken. De goedkoopste optie haal je er makkelijk uit. Handig, niet?

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 32,8°C en in januari gemiddeld 15,2°C
  • Tijdsverschil: het is er één uur later dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Nieuwe Israëlische Sjekel (NIS).
  • Taal: de officiële talen zijn het modern Hebreeuws en het Arabisch.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vlucht naar Israël!

Wist je dat op CheapTickets.be alles te vinden is voor een vliegreis naar Eilat? Via onze site vind je niet alleen een overzicht van alle vluchten naar Eilat, je kan meteen een plaatsje reserveren via onze ticketshop. Bovendien kan je ook een hotelkamer of huurwagen vastleggen. Net als de vliegtickets kan dit tegen de beste tarieven. Neem vandaag nog een kijkje op CheapTickets.be en ontdek ons uitgebreide aanbod!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Eilat

Voor de goedkoopste vliegtickets naar Eilat in Israël kan je altijd rekenen op CheapTickets.be! Je vindt er op eender welk moment de goedkoopste tickets en de nieuwste promoties naar Eilat en andere bestemmingen in Azië. Je dient enkel een keuze te maken tussen de beschikbare vluchten en je kan jouw goedkope vliegtickets ook rechtstreeks vastleggen via de site. Niets is eenvoudiger!

Geniet van een ontspannende vliegreis naar Eilat, wetende dat je de beste prijs hebt betaald. Wij wensen je alvast een prettige reis!

Other flights Israël