Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Air Malta

KM

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Air Malta
Aanbiedingen
Inchecken
Bagage
Bestemmingen

Vlieg met Air Malta voordelig naar vele bestemmingen

Air Malta

Vliegtickets Air Malta

Air Malta is de luchtvaartmaatschappij van de Maltese eilanden. De thuisbasis van Air Malta bevindt zich op het eiland Luqa, op Malta International Airport. Air Malta zorgt voor een directe verbinding vanuit Amsterdam naar Malta. Vanuit Malta wordt er naar meer dan 35 grote steden door heel Europa en de Middellandse Zee gevlogen. Door goede samenwerkingen met partners vliegt Air Malta ook met regelmaat op bestemmingen in Noord-Amerika en het Midden-Oosten.

Lees meer over:

Economy Class van Air Malta

  • Comfortabele stoel
  • Handbagage inbegrepen
  • Mogelijkheid om vlucht te wijzigen
Lees meer

Business Class van Air Malta

  • Priority boarding & check-in
  • Extra bagage
  • Toegang tot de lounge
Lees meer

Bagage Air Malta

Hoeveel handbagage je mee mag nemen bij Air Malta is afhankelijk van de reisklasse. In de Economy Class mag je een stuk handbagage en een accessoire, bijvoorbeeld een handtas of laptop meenemen. De handbagage mag maximaal 40 x 55 x 25 cm groot zijn en niet meer dan 10 kilo wegen. Het accessoire mag maximaal 40 x 30 x 15 cm groot zijn en maximaal twee kilo wegen.

Lees meer

Sparen: Fly Pass

Air Malta beschikt over een frequent flyer-programma: Flypass. Deelnemen aan het programma kost niets en op deze manier spaart de passagier KMiles die later kunnen worden ingewisseld voor kortingen. Flypass heeft drie verschillende niveau's: Tijdelijk, Permanent en een Diamond niveau.

Hoe vaker men vliegt, hoe hoger de status wordt en hoe gemakkelijker het sparen wordt!

Vliegen met Air Malta: wat je verder nog moet weten

Inchecken
Inchecken bij Air Malta kan snel en gemakkelijk via de incheckbalies op de luchthaven of online via je computer of via je telefoon. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Air Malta >>

Speciale assistentie

Lees meer

Aanbiedingen van Air Malta

Vlieg met United Air Malta en profiteer van voordelige vliegtickets naar leuke bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van United Airlines? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!

Bekijk alle aanbiedingen van Air Malta >>

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegtickets Air Malta

Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de goedkoopste Air Malta vliegtickets. Vergelijk de beschikbare vluchten, maak een keuze en koop je tickets in onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag open. Bij ons kom je dus niet voor gesloten deuren te staan!

Vluchten Air Malta

Van plan om een vliegreis met Air Malta te boeken? Goedkope Air Malta vluchten vind je razendsnel via CheapTickets.be. Je hoeft enkel je bestemming te kiezen en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare Air Malta vliegtuigtickets. Maak je keuze uit de lijst van vliegtickets, reserveer je tickets en je bent meteen op weg! Air Malta Tickets boeken was nog nooit zo eenvoudig!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be