Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢 SUPER SALE: profiteer van korting tot €75! 🤑

Alleen nu met €30 korting naar

Turkish Airlines

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

In ‘t kort
Aanbiedingen
Istanbul
Reisklassen
Inchecken
Turkish Airlines bagage
Bestemmingen
Winactie

Vlieg met Turkish Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Turkish Airlines

Informatie over Turkish Airlines

Opgericht in 1933 met een vloot van slechts 5 vliegtuigen, is Star Alliance lid Turkish Airlines vandaag uitgegroeid tot een 4-sterren luchtvaartmaatschappij met een vloot van maar liefst 344 toestellen (passagier en cargo) en vliegen ze naar 293 plaatsen rondom de wereld. Als één van de snelst groeiende airlines hebben ze verschillende "Passenger Choice Awards" gewonnen van APEX (Airline Passenger Experience Association). In 2016 werd Turkish Airlines verkozen tot "Beste luchtvaartmaatschappij in Europa" voor het 6de jaar op rij alsook tot "Beste luchtvaartmaatschappij in Zuid-Europa", "Beste Business Class Dining Lounge" en "Best Business Class On-Board Catering".

Turkish Airlines vliegt naar meer bestemmingen in de wereld dan eender welke airline (116 landen over 5 continenten) en ze zijn dan ook een belangrijke commerciële speler in de globale economie.

Turkish Airlines aanbiedingen

Vlieg met Turkish Airlines en profiteer van goedkope vluchten naar vele bestemmingen. We hebben alvast de beste koopjes voor jullie op een rijtje gezet.
Bekijk Turkish Airlines aanbiedingen >>

Reisklasses

De luchtvaartmaatschappij biedt zowel business als economy class aan. Business class biedt lounges met slaapruimte wanneer je de stoel volledig naar achter doet, inclusief leeslampje en armsteunen die ook dienen als privacy scherm.
Meer voordelen van vliegen met Turkish Airlines >>

Inchecken

Er zijn 3 manieren om je Turkish Airlines vliegticket te valideren. Eerst en vooral is er de online check-in. Deze kan je 24 uur tot 90 minuten voor vertrek gebruiken. Als er geen computer in de buurt is, kan je nog steeds inchecken via de balie in de luchthaven. In sommige luchthavens, zoals Amsterdam, is er bovendien een self-service kiosk. Ga naar de uitgebreide pagina over inchecken.

Handbagageregels van Turkish Airlines

Wanneer je vliegt met Turkish Airlines, mag je gratis een stuk handbagage meenemen. Je handbagage mag maximaal 55 x 40 x 23 cm (l x b x h) groot en 8 kilo zwaar zijn. Business Class passagiers mogen twee stuks handbagage meenemen.

Ruimbagageregels van Turkish Airlines

Elke passagier mag gratis een stuk ruimbagage meenemen met een maximale afmeting van 158 cm (l+b+h). De ruimbagage mag afhankelijk van de vlucht 30 kilo zijn als je reist in de Economy Class en 40 kilo in de Business Class. Het gewicht per koffer mag maximaal 32 kg zijn. Ga naar de uitgebreide pagina over Bagage.

Turkish Airlines app

Tegenwoordig heeft bijna elke luchtvaartmaatschappij een smartphone applicatie. Met deze app kan je Turkish Airlines tickets aankopen, inchecken, je vluchtinformatie bijhouden, airmiles sparen en veel meer. Een niet te missen app voor elke Turkish Airlines passagier!

Aanbiedingen

Check gelijk of Turkish Airlines nu speciale aanbiedingen heeft op jouw bestemmingen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be