Je ticket naar elke dag boven de 25 graden

Sprookjesachtige moskeeën, afwisselende landschappen en heerlijke stranden

Turkije

Je raakt snel in vervoering van de culturele, zonnige stadjes, de stranden en gezellige drukte in Turkije. Kijk in Istanbul uit over de Bosporus, de rivier die de stad in drieën deelt, of boek een luxe hotel aan het strand met uitzicht over de zee. En wat dacht je van een onvergetelijke ballonvaart in Cappadocië?

Het mooie Istanbul

Vlieg op de nieuwe luchthaven

Met nieuwe technologie, veel comfort en een connectie met meer dan 350 bestemmingen wereldwijd, is de nieuwe luchthaven van Istanbul, Istanbul Airport, een wereld opzich. Vlieg binnen Turkije naar vele prachtige plekjes, blijf in Istanbul en verken deze bijzondere stad, of vlieg juist door naar een andere bestemming in de wereld.

Maak gebruik van de Turkish Airlines Lounge, een unieke ervaring! De Lounge is 5.600 m2 groot, waarvan 130 m2 een museum is. Kom even tot rust in een prive-suite, neem een douche of proef van de internationale keuken. Er is een speelplek voor kinderen, comfortabele sofa's en een console game-ervaring. Boek Business Class om het zelf te ervaren!

De kleine lettertjes:

  • Boeken: t.e.m 29 september 2019
  • Genoemde tarieven zijn met vertrek vanaf Brussel en gebaseerd op Economy Class.
  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 19,90 (1 pers.) - € 24,90 (2 of meer pers.) dossierkosten, en evt. bagagekosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice