Vlieg met TAAG Angola Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Vliegtickets TAAG Angola Airlines

TAAG Angola Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Angola en volledig in eigendom van de staat. De basis van de maatschappij is gevestigd in de hoofdstad Luanda en ze opereert met een vloot die volledig bestaat uit vliegtuigen van het merk Boeing. De maatschappij verzorgt binnenlandse vluchten in Angola, middellangeafstandsvluchten in Afrika en langeafstandsvluchten naar Brazilië, China en Portugal.

Lees meer over:

Geschiedenis van TAAG Angola Airlines

Van origine was de luchtvaartmaatschappij in 1938 door de overheid opgezet als Divisão dos Transportes Aéreos, maar ze werd in 1973 omgedoopt naar TAAG Angola Airlines in 1973. In 1975 werd ze de officiële nationale luchtvaartmaatschappij. TAAG is momenteel zowel lid van de IATA als van de African Airlines Association.

Reisklassen bij TAAG Angola Airlines

Als je vliegt met TAAG Angola Airlines heb je de keuze om je vlucht in meerdere klassen te boeken. Uiteraard wordt de Economy Class als standaard aangeboden, maar aan zakelijke reizigers wordt ook de mogelijkheid geboden om een Business Class stoel te boeken.

Bagage bij TAAG Angola Airlines

Voor handbagage geldt een maximum gewicht van 8 kg. De afmetingen van de handbagage mogen in totaal niet meer bedragen dan 115 cm (lengte + breedte + diepte). Voor vluchten op Bejing geldt een uitzondering; op vluchten naar de Chinese hoofdstad is 10 kg handbagage toegestaan.

Inchecken bij TAAG Angola Airlines

Inchecken doe je eenvoudig online of op het vliegveld. Online inchecken kan vanaf 36 uur voor vertrek tot aan 90 minuten voor vertrek. Zin om je horizon te verbreden en Afrika van dichtbij te gaan bekijken? Vergelijk dan nu meteen alle aanbiedingen van TAAG Angolan Airlines op CheapTickets.

Populaire bestemmingen met TAAG Angola Airlines

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice