Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Angola

Luanda

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Luanda

Vliegtickets Luanda

Luanda is de hoofdstad en belangrijkste stad van Angola. De stad heeft ongeveer 4,8 miljoen inwoners en ligt aan de kustzijde van het land.

Trekpleisters in Lunada

Luanda staat bekend om de prachtige kustlijn en mooie natuur. Bovendien zijn er een aantal toeristische attracties, het Militair Museum, het Nationaal Antropologisch Museum en de ‘Roque Santeiro’, een openluchtmarkt.

Niet te missen is de de Funtogomarkt, net buiten de stad. Dit is een van de grootste kunstnijverheidsmarkten van Angola. Elke zondag wordt de markt omgetoverd tot een echt volksfeest door muzikanten en dansers in lokale, traditionele kledij.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in januari is de gemiddelde temperatuur 27°C en in juli gemiddeld 22°C.
  • Tijdsverschil: in onze zomer is het in Angola 1 uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Angolese kwanza (AOA).
  • Taal: Portugees is de officiële taal in Angola. Daarnaast wordt het Kongo, Chokwe, Umbundu en Kimbundu als een nationale taal beschouwd.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Luanda

De beste deals voor Luanda staan in een handig overzicht op CheapTickets.be. Naast goedkope vluchten bieden wij de laagste prijzen voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties. Met CheapTickets.be kunt u altijd voordelig vliegen, want op de website zijn de meest recente aanbiedingen te vinden.

Vergelijk de beste tarieven en boek supersnel online het goedkoopste vliegticket naar uw favoriete vakantiebestemming!

Naar Luanda vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Luanda

Zoek je goedkope vliegtickets naar Luanda in Angola? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Luanda.

Other flights Angola

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be