Vlieg met China Southern Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over China Southern Airlines

China Southern Airlines is een luchtvaartmaatschappij uit China. De volledige bedrijfsnaam is China Southern Airlines Company Limited en de veel gebruikte afkorting is CSN. De luchtvaartmaatschappij werd in maart 1995 opgericht.

Het is de grootste luchtvaartmaatschappij in China. Zij heeft haar hub in de metropool Guangzhou. Naast Guangzhou heeft ze ook hubs in Beijing en Ürümqi. China Southern Airlines bezit ruim 430 vliegtuigen waarmee gevlogen wordt.

Check In

Na het succesvol boeken van een vliegticket, dienen de passagiers zich in de vertrekhal van de luchthaven aan te melden met een geldig identiteitsbewijs en dan zullen ze een boarding pass ontvangen om hun zitplaats te bevestigen. Passagiers kunnen ook inchecken via de zelfbedieningsapparatuur, de China Southern website en per sms via mobiele telefoons.

Handbagage

Een passagier in de eerste klas mag twee stuks handbagage meenemen. Een passagier in business class of economy class mag slechts één stuk handbagage meenemen. De afmetingen van elk stuk bagage mogen niet groter zijn dan 20x40x55 cm. Het totale gewicht mag niet hoger zijn dan 5 kilo.

Ruimbagage

De kosten voor ruimbagage zijn verschillende per bestemming. Op eu.csair.com kun je meer informatie vinden hoeveel bagage je mag meenemen tijdens jouw reis.

Voor overbagage dien je extra te betalen. Op eu.csair.com kun je de overbagage tarieven terugvinden.

Service

Volwassenen en kinderen die elektronische tickets hebben gekocht van China Southern Airlines komen in aanmerking voor een "Zitplaatsreservering", en voor baby's is dit niet van toepassing. Je kunt zitplaatsen reserveren vanaf het moment wanneer het ticket is gekocht tot aan 14:00 uur op de dag voorafgaand aan de dag waarop de vlucht zal vertrekken.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegen met China Southern Airlines