Vlieg met Ethiopian Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Informatie over Ethiopian Airlines

Ethiopian Airlines werd opgericht in 1945 en is de nationale luchtvaartmaatschappij van Ethiopië. Ze heeft haar hoofdkwartier op de Bole International Airport in Addis Ababa, vanwaar ze naar 82 bestemmingen vliegt. 19 hiervan liggen binnen de eigen landsgrenzen.

Ethiopian Airlines is een van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen van Afrika. In 2003 waren er ‘slechts’ 1,12 miljoen passagiers, terwijl dit aantal op tien jaar tijd vervijfvoudigd is.

Economy of Cloud Nine

Economy en Cloud Nine zijn de twee reisklassen die beschikbaar zijn op Ethiopian Airlines vluchten. Op elke vlucht zijn er maaltijden en dranken voorzien voor. Reizigers met een Clound Nine vliegticket van Ethiopian kunnen daarnaast gebruik maken van extra voorzieningen (zoals schoonheidsproducten, kranten, magazines, enz.), ligzetels en video on-demand.

Online check-in voor Ethiopian tickets

Zoals je weet kan het op sommige momenten erg druk worden in de luchthaven. Daarom biedt Ethiopian Airlines een online check-in aan. Van 2 dagen tot 2 uur voor vertrek kan je via een computer jouw boarding pass afdrukken. Zo kan je heel wat tijd besparen.

Bagage informatie

Aan elk Ethiopian Airlines ticket is een bagagelimiet verbonden. Voor de Economy Class is dit 23kg ruimbagage en 1 stuk handbagage van 7kg. Cloud Nine passagiers hebben recht op ruimbagage van 32kg en 2 stukken handbagage van 8kg. Indien deze limieten worden overschreden, worden er extra kosten aangerekend.

ShebaMiles

Het frequent flyer programma van Ethiopian Airlines werd ShebaMiles gedoopt. Er zijn drie verschillende lidmaatschappen: Blue, Silver en Gold. Des te meer Ethiopian Arilines tickets je koopt, des te hoger je status en des te interessanter de extra’s. Hogere bagagelimieten, priority check-in en toegang tot de lounges zijn allemaal voordelen waar ShebaMiles leden van kunnen genieten.

Ontdek CheapTickets.be

Wil je Ethiopian Airlines vliegtuigtickets kopen? Kijk dan op CheapTickets.be. Hier vind je steeds een ruim aanbod tegen scherpe prijzen. Vergelijk de opties, maak een keuze en boek online. Het is een fluitje van een cent!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice