Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Ethiopië

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Ethiopië

Vliegtickets Ethiopië

Maak kennis met het ongerepte Afrika en boek een vliegreis naar Ethiopië. De grote culturele diversiteit en prachtige landschappen maken van dit land een echte topper. Ontdek zelf waarom het zo geliefd is bij toeristen en reserveer een goedkope vlucht naar Ethiopië op CheapTickets.be.

Omgeving

Ethiopië is een land van contrasten. In het groene noorden, vlakbij het Simien-gebergte, ontdek je allerlei kastelen en ommuurde steden. Het zuiden van het land bestaat uit savannes, waar animistische stammen leven, zoals de Konso, Hamar, Karo en Mursi. Dit contrast maakt een vakantie in Ethiopië zo interessant.

Activiteiten in Ethiopië

Eén ding is zeker; tijdens een vliegreis naar Ethiopië zal je jezelf niet vervelen. Maak bijvoorbeeld een wandeling door het prachtige Simien National Park. Met bootjes kan je de kloosters op de eilandjes in het Tanameer bezoeken. Verder zijn de lokale markten in grote steden en kleine dorpjes de moeite waard. Ook Lalibela, een dorpje met een uit stenen gehakte kerk, is een aanrader.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Boek je vakantie naar Ethiopië

Bij CheapTickets.be proberen we de planning van een vliegvakantie zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom bieden we naast goedkope Ethiopië vluchten ook hotelkamers en reisverzekeringen aan. Je vindt alles wat je nodig hebt op één plek.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be