Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Namibië

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Namibië

Vliegtickets Namibië

Jaarlijks maken ongeveer een miljoen toeristen een vliegreis naar Namibië. Staat deze bestemming ook al lang op je to-do lijstje? Dan moet je zeker en vast een kijkje nemen op CheapTickets.be. De goedkoopste vluchten naar Namibië werden reeds geselecteerd, zodat je makkelijk voordelig kan vliegen. Probeer het zelf en geniet van een deugddoende vakantie.

Ecotoerisme

Ecotoerisme is erg populair in Namibië. Natuurparken zoals het Etosha National Park trekken dan ook veel bezoekers aan. Daarnaast heeft Namibië tientallen andere natuurlijke bezienswaardigheden. De duinen bij Walvis Bay, het Waterberg Plateau en de Fish River Canyon moet je gezien hebben.

Namibische steden en dorpen

Windhoek is de hoofdstad van Namibië. Het is een erg moderne stad met mooie parken, musea en winkelstraten. Daarnaast is de havenstad Walvis Bay erg populair. We raden aan om tijdens een vakantie in Namibië een bezoek te brengen aan kleinere dorpjes. De gastvrije bevolking zal je met open armen verwelkomen. Ook leuk zijn de uitstapjes naar lokale stammen in het oosten van de Kalahari.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Goedkope vliegtickets naar Namibië

Op CheapTickets.be kan je goedkoop een vlucht naar Namibië boeken bij een erkende Belgische reisorganisatie. Om jouw vakantie compleet te maken, bieden wij tevens huurwagens, reisverzekeringen en hotelovernachtingen aan. In een-twee-drie plan je een volledige vliegreis naar Namibië. Handig, niet?

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be