Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Eritrea

Vliegtickets Eritrea

Eritrea ligt in het noordoosten van Afrika, tussen Soedan en Ethiopië. De naam van het land is afgeleid van het Griekse woord voor Rode Zee (Erythra Thalassa). Ondanks het woelige verleden willen steeds meer toeristen dit mooie land ontdekken.

Ben je zelf op zoek naar Eritrea vliegtickets? Dan kan je op CheapTickets.be rekenen. Wij verzamelen alle vluchten naar Eritrea op één pagina. Zo hoef je niet zelf de websites van de verschillende aanbieders te bezoeken. Handig, niet?

Ontdek Asmara

Asmara is de hoofdstad van Eritrea. Door de bouwstijl van de huizen en kerken lijkt het alsof je in Italië rondloopt (Eritrea was een Italiaanse kolonie). Op de “Kombishtato” vind je allerlei cafés, bars, winkels en oude bioscopen. Verder zijn het Nationaal Museum en de Biet Ghiorghis Zoo een aanrader.

Variërende landschappen

Eritrea staat bekend voor haar geografische verscheidenheid. In het oosten vinden we een zandige kustlijn en het binnenland wordt getypeerd door groene bergen. Subtropische regenwouden, grote kliffen, meren … er is enorm veel variatie. De Denkalya woestijn van Eritrea doet zelfs denken aan een buitenaardse planeet, dankzij de kleurrijke zout- en zwavelpoelen.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Boek je vakantie naar Eritrea

Heb je zin gekregen om dit land te bezoeken? Laat CheapTickets.be jou dan helpen bij het samenstellen van een goedkope vliegreis naar Eritrea. Wij hebben immers de beste deals voor vliegtickets, hotelkamers, huurauto’s en reisverzekeringen.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be