Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Benin

Vliegtickets Benin

Stop met zoeken naar goedkope Benin vliegtickets. Via onze zoekmachine heb je ze in enkele seconden gevonden. Vul een vertrekplaats en reisperiode in, klik op de zoekknop en je ziet meteen alle vluchten naar Benin. Je hoeft ze enkel nog te vergelijken en een keuze te maken.

Bezoek Cotonou

De meeste vluchten naar Benin landen in Cotonou. Dit is de grootste stad van het land. Je vindt er een aantal leuke marktjes met handgemaakte producten en exotische groenten en fruit. Het Fondation Zinsou museum stelt Afrikaanse kunstwerken tentoon. Daarnaast staat de stad bekent voor haar uitgaansleven. In de ‘Jonquet’ zijn er verschillende bars en nachtclubs.

Ganviè: stad op stelten

Nog een leuke attractie als je een vliegreis naar Benin boekt; Ganviè. Dit steltendorp staat in het midden van een lagune. De inwoners zijn namelijk afstammelingen van de Tofinu stam, die door de rivaliserende Abomey gebruikt werden als slaven. Volgens het geloof van de Abomey mogen ze niemand aanvallen op het water, waarop de Tofinu dit steltendorp maakten.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Safari’s

Leeuwen, olifanten, cheeta’s, krokodillen, nijlpaarden, … tijdens een safari in Benin kan je allerlei wilde dieren spotten. Natuurattracties zoals het Pendjari National Park zijn dan ook belangrijke toeristische trekpleisters. En als de dieren niet genoeg zijn, zijn er nog steeds de ongelofelijk mooie landschappen.

Maak jouw vakantie compleet

Een goedkope vlucht naar Benin? Gebruik onze vergelijkingstool om te zien welke maatschappij het voordeligste is. Selecteer de meest interessante optie, ga naar de checkout en reserveer een plaatsje. Een bijhorende hotelkamer of reisverzekering kan je daar ook vastleggen. Zo maak je jouw vakantie compleet.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be