Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Senegal

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Senegal

Vliegtickets Senegal

In het westen van Afrika vinden we Senegal, een land dat steeds meer toeristen kan bekoren. Terecht, want het heeft heel wat te bieden. Boek nu jouw vliegreis naar Senegal op CheapTickets.be en ontdek zelf waarom het land zo geliefd is. De beste Senegal vluchten werden reeds geselecteerd.

Welkom in Dakar

De havenstad Dakar is een van de belangrijkste West-Afrikaanse steden. Het is tevens het economische, politieke en culturele hart van Senegal. Je vindt er een aantal interessante musea, zoals het IFAN Museum of African Arts, en mooie gebouwen, waaronder de Grote Moskee en de Kathedraal van Dakar. Daarnaast mogen we het African Renaissance Monument niet vergeten.

Ontdek het prachtige Senegal!

Voor ongeziene natuurpracht moet je in het binnenland van Senegal zijn. Ga naar het Nationaal Park Djoudj en bewonder de grootste pelikaanpopulatie ter wereld. Tijdens een safari in het Fathala Reserve zal je allerlei zeldzame dieren tegenkomen, zoals neushorens en giraffen. Een van de meest unieke bezienswaardigheden is het Lac Rose (Lac Rethba). Zoals de naam al doet vermoeden, heeft dit meer een opvallende roze kleur.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Laat je verleiden door Senegal

Reserveer een vlucht naar Senegal en laat je verleiden door de natuurpracht en gastvrije inwoners. Jouw vakantie wordt onvergetelijk. En dankzij CheapTickets.be wordt jouw vliegeis naar Senegal ook voordelig, want wij hebben de beste prijzen voor vliegtuigtickets, hotelkamers en huurwagens.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be