Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Togo

Vliegtickets Togo

Togo is een klein, smal landje in het westen van Afrika, tussen Ghana en Benin. Het land heeft relatief goede wegen, vriendelijke inwoners, mooie stranden en prachtige landschappen die vragen om verkend te worden. Wat heb je nog meer nodig? Reserveer vandaag nog jouw vliegtickets naar Togo en maak van dichtbij kennis met dit interessante land.

Ontdek Togo

Laat je niet misleiden door de grootte van dit land, want in Togo valt heel wat te beleven. Zo zijn er leuke marktjes te vinden – zowel met klassieke kraampjes als voodoo-standjes. De hoofdstad Lome telt ook een aantal interessante musea. Wil je meer weten over het traditionele leven? Ga dan naar Koutammouko, in het noorden van Togo. De plaatselijke Batammariba stam woont in unieke torenhuisjes gemaakt van modder en stro.

Safari

Wil je een safari maken tijdens een vliegreis naar Togo? Dan moet je in het Réserve de Sarakawa zijn. Hier zal je allerlei zebra’s, buffels, olifanten en antilopen spotten. Daarnaast trekken Lake Togo en de koffieplantages rond Kpalimé veel toeristen aan. Als je een dagje aan het strand wil doorbrengen, raden we de stranden van Baguida en Avepozo aan. Hier is het erg rustig.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Goedkope vliegtickets Togo

Genieten van de beste deals voor tickets naar Togo? Kijk snel op onze website! Via onze zoekmachine vergelijk je de prijzen van alle airlines die vluchten naar Togo aanbieden. Zo weet je meteen wie de scherpste prijzen heeft. Handig, niet?

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be