Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Guinea

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Guinea

Vliegtickets Guinea

Kijk op CheapTickets.be en sla je slag! Hier zijn namelijk een heleboel goedkope vluchten naar Guinea te vinden. Selecteer de voordeligste maatschappij, ga naar de ticketshop en koop jouw Guinea vliegtickets online. Het is snel, makkelijk en veilig.

Ontdek Conakry

Conakry is de hoofdstad van Guinea. Deze havenstad heeft verschillende mooie parken en interessante musea. Daarnaast zijn er gezellige markten, zoals de Marché Medina en Marché du Niger. Ook de Grote Moskee en het Palais du Peuple trekken veel toeristen aan. Vanuit Conakry kan je relatief eenvoudig andere belangrijke Guineese steden bereiken. Bussen zijn schaars, maar je kan spotgoedkoop een taxi huren.

Wat te doen in Guinea?

Voor de kust van Guinea zijn allerlei pittoreske eilanden te vinden. Denk maar aan Iles de Los, Ile de Roume en Ile de Kassa. Deze eilanden hebben prachtige stranden – ideaal om te zonnebaden. Je kan ook een jeep huren en de savanne tussen de Tinkisso Rivier en Malinese grens verkennen. In deze regio zijn allerlei wilde dieren te ontdekken. Tenslotte is een bezoekje aan de Kakimbon Grotten een aanrader.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Goedkope vliegtickets Guinea

CheapTickets.be is een one stop shop voor een vliegreis naar Guinea. Wij hebben alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie; voordelige vluchten naar Guinea, reisverzekeringen, hotelkamers en veel meer. Reserveer hier jouw reis en profiteer van onze aanbiedingen!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be