Aan het laden...
Een moment a.u.b.

📢Grab the deal: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Mauritanië

Vliegtickets Mauritanië

In het noordwesten van Afrika, aan de rand van de Sahara, ligt Mauritanië. Het toerisme in Mauritanië staat nog in haar kinderschoenen, maar wint jaar na jaar aan populariteit. Wil je zelf dit land bezoeken? Reserveer dan jouw goedkope vlucht naar Mauritanië via CheapTickets.be.

Niet te missen

In Mauritanië draait alles rond water en zand. De woestijnregio rond Adrar en de kustlijn van Banc d’Arguin zijn de belangrijkste toeristische trekpleisters. Ook populair zijn de rotsformaties in Aioun. Wist je trouwens dat de langste trein ter wereld in Mauritanië te vinden is? Deze rijdt in 12u van Adrar naar de kust. Tenslotte is de kleine oase Oualata, in het zuidoosten van het land, een echte aanrader.

Ontdek Nouakchott

Heb je een vlucht naar Mauritanië geboekt? Dan land je waarschijnlijk in Nouakchott. Deze stad heeft een aantal leuke bezienswaardigheden, zoals de Grote Moskee en het Presidentieel Paleis. Daarnaast trekken de plaatselijke markten veel bezoekers aan.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Goedkope vliegtickets Mauritanië

Een vakantie boeken op CheapTickets.be is makkelijk, snel en goedkoop. Wij hebben immers voordelige vliegtickets naar Mauritanië, hotelkamers en reis- en annuleringsverzekeringen. Zo hoef je slechts één website te bezoeken om jouw vakantie vast te leggen. Handig, niet?

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be