Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Seychellen

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Seychellen

Vliegtickets Seychellen

Ten noorden van Madagaskar vinden we de Seychellen. Dit land bestaat uit 115 eilanden, waarvan minder dan een derde bewoond is. Voor een rustige strandvakantie is dit dus de ideale bestemming. Reserveer nu jouw vliegreis naar de Seychellen op CheapTickets.be en geniet van alles wat deze prachtige eilanden te bieden hebben.

De perfecte strandvakantie

De Seychellen kennen het hele jaar door een vrij gelijkmatig klimaat; ongeveer 24°C in augustus en 30°C in maart. Deze tropische temperaturen in combinatie met de mooie zandstranden maken van de Seychellen een geliefde vakantiebestemming. Ga languit op het strand liggen en voel de stress wegglijden.

Ontdek de Seychellen!

Door de afgelegen locatie hebben deze eilanden een aantal unieke dieren en planten. De bekendste is de coco de mer, een grote kokosnoot die enkel op het eiland Praslin te vinden is. Je zal tevens een aantal zeldzame vogels en reptielen tegenkomen. Daarnaast heeft het land een indrukwekkende onderwaterwereld – ideaal voor snorkel- en duikliefhebbers.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Goedkope vliegtickets Seychellen

Goedkoop een vlucht naar de Seychellen boeken? Dat is kinderspel. Al wat je moet doen is onze zoekmachine gebruiken, de voordeligste vliegtickets naar de Seychellen selecteren en naar onze online webshop gaan. Daar kan je tevens een hotelkamer zoeken of een reisverzekering afsluiten. In enkele minuten heb je een volledige vakantie vastgelegd.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be