Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Seychellen

Mahe

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Mahe Island

Vliegtickets Mahé Island

Mahé Island is het grootste en meest bevolkte eiland van de Seychellen. De Seychellen is een prachtige eilandengroep in de Indische Oceaan. Victoria, de hoofdstad van het land, ligt ook op Mahé. Zonnekloppers komen in dit warme vakantieparadijs uitstekend aan hun trekken.

Strand en zon

Een vliegreis naar Mahé Island is ideaal voor zonnekloppers. Temperaturen tussen de 24°C en 32°C, parelwitte stranden, een helder azuurblauwe zee, een rijk onderwaterleven en ontelbare kleurrijke tropische vissen... Mahé Island heeft het allemaal. Het is dan ook de perfecte locatie om te snorkelen en te duiken.

De grootste stad van het eiland is Victoria. Hier vind je de meeste hotels, restaurants, casino's, clubs, banken, winkels en supermarkten. Er zijn ook een aantal interessante bezienswaardigheden, zoals het Mahé National Museum, waar je alles leert over het eiland en haar geschiedenis.

Flora en fauna

Liefhebbers van prachtige natuurlandschappen moeten zeker en vast een kijkje nemen naar onze vliegtickets naar Mahé Island. De natuur van dit eiland is immers adembenemend mooi. Mahé Island heeft een bergachtig landschap met bossen en een enorme variëteit aan fauna en flora. Je vindt er een heleboel wilde vogels en talrijke zeldzame planten, waaronder enkele unieke orchideesoorten. Het Seychellen Morne National Park is zeker een aanrader. Hier bevindt zich tevens de hoogste berg van het eiland.

Vliegen naar Mahé Island

Ben je nog op zoek naar goedkope vliegtickets naar Mahé Island? Kijk dan op CheapTickets.be voor de voordeligste vliegtuigtickets naar deze tropische bestemming. Hier kan je namelijk de prijzen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken. Kies een vertrekdatum en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare vliegtuigtickets naar Mahé Island. Vergelijk de vluchten, maak een keuze en boek jouw tickets rechtstreeks via onze site. Niets is eenvoudiger! Bovendien kan je bij ons terecht 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar tussen de 24°C en 32°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er twee uur later dan in België, in de winter is dat drie uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Seychellen-Rupee (SR).
  • Taal: de officiële talen zijn het Creools, het Frans en het Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Mahé Island

Voor de voordeligste vluchten naar Mahé Island in de Seychellen moet je bij CheapTickets.be zijn. Daarnaast heb je op onze site ook de mogelijkheid om een hotelkamer of een huurwagen te boeken of een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Allemaal, net als de vliegtickets, aan heel interessante voorwaarden! Neem vandaag nog een kijkje op onze site en ontdek alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vliegreis naar Mahé Island.

Naar Mahe vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Mahe Island

Een vlucht naar Mahe Island in de Seychellen kan voor minder geld dan je zou denken! Door jouw tickets via CheapTickets.be te kopen ben je zeker van de beste prijzen. Hier kan je immers supereenvoudig de prijzen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen vergelijken. De voordeligste tickets naar Mahé Island zijn dus snel gevonden.

En met ons gebruiksvriendelijke flight alert systeem ben je steeds up-to-date van de recentste promoties op vluchten naar Mahé Island. Vlieg naar Mahé Island of een andere bestemming in Afrika via CheapTickets.be en geniet van een onvergetelijke vakantie!

Other flights Seychellen

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be