Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Zimbabwe

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Zimbabwe

Vliegtickets Zimbabwe

Dacht je dat een vlucht naar Zimbabwe een klein fortuin kost? Dat hoeft helemaal niet waar te zijn. Dankzij de goedkope tickets van CheapTickets.be vlieg je verrassend voordelig naar Zimbabwe. Zo blijft er extra vakantiebudget over voor een leuke safari.

Natuurparken & Victoria Falls

Voor natuurliefhebbers is een vliegreis naar Zimbabwe een echte traktatie. De fauna en flora zijn ronduit prachtig. Ontdek de ‘Big Five’ in een van de nationale parken of bewonder de schitterende Victoria Falls op de grens met Zambia. Nog een aanrader is Matobo, ten zuiden van Bulawayo. Deze streek staat bekend voor haar unieke rotsformaties.

Great Zimbabwe

In het dorpje Masvingo liggen de ruïnes van het ‘Great Zimbabwe’, dat in de 11e eeuw werd gebouwd. Deze site staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Heb je eind april, begin mei een vakantie in Zimbabwe gepland? Dan kan je het Harare International Festival of Arts meemaken. Gedurende zes dagen worden er optochten, dansoptreden en andere feestelijkheden georganiseerd.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Goedkope vliegtickets Zimbabwe

Vergelijk in één oogopslag de vliegtickets naar Zimbabwe van alle maatschappijen. Bekijk de opties, maak een keuze en boek veilig bij een Belgisch bedrijf. Binnen de 5 minuten krijg je een bevestiging van jouw reservatie. Zo simpel is het. Een vliegreis naar Zimbabwe plannen is dus een fluitje van een cent!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be