Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Zimbabwe

Victoria Falls

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Victoria Falls

Victoria Falls

Vliegtickets Victoria Falls

De wereldberoemde Victoria Falls zijn de breedste watervallen van Afrika. Ze zijn gelegen in een kleine stad met dezelfde naam, in het noordwesten van Zimbabwe, nabij de grens met buurland Zambia.

Grootste watervallen ter wereld

De meeste toeristen boeken een vlucht naar Victoria Falls voor de wereldberoemde watervallen. Deze adembenemende watervallen vormen een watergordijn van 1708 meter breed en 100 meter hoog. Het zijn de grootste ter wereld en ze zijn zowel te voet als met een klein vliegtuig te verkennen.

Victoria Falls National Park

Het Victoria Falls National Park ligt aan de kant van Zimbabwe. Je kan er op safari gaan en wilde dieren spotten zoals olifanten, leeuwen, buffels, luipaarden en witte neushoorns. Vanaf de Zambezi-brug kan je ook raften of bungeejumpen.

In het dorpje Livingstone zijn er een aantal uitstekende restaurants en bars. Daarnaast zijn er ook verschillende markten en het Livingstone Museum toont een interessante verzameling van archeologische vondsten.

Vliegen naar Victoria Falls

Wil je op een voordelige manier de prachtige natuur van Victoria Falls ontdekken? Kijk dan snel op CheapTickets.be. Hier vind je gegarandeerd de goedkoopste vliegtickets naar Victoria Falls. Je hoeft enkel de beschikbare vluchten te vergelijken en de meest interessante optie eruit te halen. Bovendien kan je via onze site onmiddellijk een ticket naar Victoria Falls kopen. Onze ticketshop is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 geopend!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in januari bedraagt de gemiddelde temperatuur 30°C en in juli is het er gemiddeld 25°C.
  • Tijdsverschil: in de winter is het er één uur later dan in België, in de zomer is er geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Zimbabwaanse dollar (ZWB).
  • Taal: de officiële taal is het Engels, maar er worden ook Afrikaanse talen gesproken, zoals het Shona en het Ndebele.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Victoria Falls

De voordeligste vliegtuigtickets naar Victoria Falls vind je in een handomdraai via CheapTickets.be. Naast vliegtickets kan je bij ons ook een hotelkamer en een huurauto reserveren. Een reis- of annuleringsverzekering vastleggen is al even eenvoudig en voordelig! Ontdek het snel door “Victoria Falls” in te geven in het zoekvenster en voor je het weet ben je vertrokken op een onvergetelijke reis!

Naar Victoria Falls vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Victoria Falls

Een vliegreis naar Victoria Falls in Zimbabwe hoeft echt niet zoveel te kosten! Door jouw vliegtickets via CheapTickets.be te reserveren ben je 100% zeker van de beste tarieven voor tickets naar Afrika. Hier kan je immers op een gemakkelijke manier de aanbiedingen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen vergelijken. Bezoek Victoria Falls via CheapTickets.be en geniet van een welverdiende reis en goedkope vliegtickets!

Other flights Zimbabwe

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be