Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Togo

Lomé

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Lome

Vliegtickets Lomé

Lomé is de hoofdstad van Togo en ligt aan de Golf van Guinee aan de Atlantische Oceaan, in het zuiden van het land. Het is de ideale plek voor een strandvakantie. De gemiddelde temperaturen schommelen er immers tussen de 22°C en 34°C.

Cultuur in Lomé

De fascinerende koloniale gebouwen zijn al een bezienswaardigheid op zich. Maar ook de Moskee en de Rooms-katholieke kathedraal met haar prachtige muurschilderingen zijn een bezoek waard tijdens een vliegreis naar Lomé. In het Nationaal Museum leer je alles over de cultuur en geschiedenis van het land en je vindt er ook historische artefacten, zoals schilderijen en foto's.

Zoals overal in Afrika heeft Lomé verschillende kleurrijke markten. Op de Grote Markt kan je onder meer terecht voor verse producten, specerijen, stoffen en sieraden.

Stranden

Een vlucht naar Lomé is ook ideaal voor een ontspannende strandvakantie. Er zijn immers prachtige exotische stranden met wuivende palmbomen te vinden, waar je helemaal tot rust komt. Of maak een wandeltocht door het Togodo Faunal Reserve of het Haho-YOTO Forest Reserve. Lake Togo is ook ideaal om te zwemmen, te zeilen en te waterskiën.

Vliegen naar Lomé

Voor goedkope vliegtickets naar Lomé moet je zeker eens bij CheapTickets.be kijken. Hier zijn steeds de allervoordeligste vliegtuigtickets naar bestemmingen over heel de wereld te vinden. Ontdek het vluchtaanbod van de verschillende luchtvaartmaatschappijen en vergelijk op een eenvoudige manier de beschikbare tickets naar Lomé. Deze tickets kan je rechtstreeks via onze site boeken. Bovendien is onze ticketshop 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar.

Algemene reisinformatie over Togo

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 22°C en 34°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er twee uur vroeger dan in België, in de winter één uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de CFA-franc.
  • Taal: de officiële talen zijn het Frans, het Ewe en het Kabiye.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Lomé

Voor de allervoordeligste vliegtickets naar Lomé is er maar één adres en dat is CheapTickets.be! Maar wist je dat er naast vliegtickets ook hotelkamers en huurwagens te reserveren zijn? En een reis- of annuleringsverzekering afsluiten is al even gemakkelijk! Ontdek het vandaag nog en voor je het weet zit je op het vliegtuig naar deze prachtige bestemming!

Naar Lome vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Lome

Droom je ook van een vliegreis naar Lomé in Togo? Bij CheapTickets.be ben je op de juiste plek voor goedkope vliegtickets naar zowat alle bestemmingen op het Afrikaanse continent. Op onze site vind je de prijs van de diverse vliegmaatschappijen allemaal op één centrale plaats.

Blijf geïnformeerd over de allerlaatste promoties op tickets naar Lomé en andere bestemmingen over de hele wereld via ons unieke flight alert system. Hiermee geniet je steeds van de laagste prijzen voor al jouw tickets. Goedkoop vliegen naar Lomé was nog nooit zo eenvoudig!

Other flights Togo

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be