Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Benin

Cotonou

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Cotonou

Vliegtuigtickets Cotonou

Cotonou is een kustplaats in het zuiden van Benin en de grootste stad van het land. Hier bevinden zich ook de meeste overheidsinstellingen en ambassades. Dankzij de uiterst aangename temperaturen is Cotonou een zeer geschikte vakantiebestemming! Bovendien is een vlucht naar Cotonou het perfecte startpunt om de rest van Benin te verkennen.

Klaar om Cotonou te ontdekken? Gebruik dan CheapTickets.be om snel de meest interessante vluchten naar Cotonou te vinden. Vergelijk de vliegtuigtickets van alle luchtvaartmaatschappijen en kies een passende vlucht. Heb je een keuze gemaakt? Boek dan een ticket naar Cotonou rechtstreeks via onze website. Dit kan 24u op 24 gedurende de hele week.

Het centrum van Cotonou

Boulevard St. Michel is de drukste straat van de stad. Hier is voor elk wat wils. Er zijn winkels met ambachtelijke spullen, leuke cafés en gezellige restaurants waar je lekker kan eten. De meest bezochte bezienswaardigheden in de stad zijn de Kathedraal van Cotonou en de Centrale Moskee.

Voor verse producten, fruit, groenten, kleding, kleurige Afrikaanse doeken, ambachtelijk houtsnijwerk en nog veel meer, moet je op de markt van Dantokpa zijn. Cotonou heeft tevens een bruisend nachtleven met vele bars, pubs en clubs waar je naar hartenlust kan dansen, karaoke-zingen of naar een live-optreden luisteren. Tijden een vliegreis naar Cotonou zal je jezelf dus geen moment vervelen!

Niet te missen

Heel wat toeristen boeken een vliegticket naar Cotonou om heerlijk te relaxen op een van de vele exotische stranden. Eén van de meest bezochte is het strand van Fidjrosse. Dit is bovendien een leuke locatie als je zin hebt in een hapje of een drankje.

Porto Novo is de officiële hoofdstad van Binin en zeker ook een bezoek waard. Hier vind je allerlei musea, het koninklijk paleis en verschillende interessante historische bezienswaardigheden.

Algemene reisinformatie Benin

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 25°C. Tijdens de winter is het er gemiddeld 28°C. Van mei tot half juli en van september tot december is het regenseizoen.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het één uur vroeger dan in België en in de winter is er geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de munteenheid is de West-Afrikaanse CFA.
  • Taal: de officiële taal is het Frans. In het zuiden van Benin wordt ook het Fon gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vliegtickets naar Cotonou

De voordeligste vliegtuigtickets naar Cotonou in Benin zijn te vinden op CheapTickets.be. Maar wist je dat we naast vliegtickets ook hotelovernachtingen en huurwagens aanbieden? Ook met een reis- of annuleringsverzekering helpen we jou graag verder. Voor de beste deals en de meest recente informatie zit je altijd goed bij CheapTickets.be!

Naar Cotonou vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Cotonou

Een vlucht naar Cotonou in Benin hoeft echt niet zoveel te kosten! Door je tickets via CheapTickets.be te reserveren profiteer je altijd van de beste prijzen op vliegtickets naar Afrika. Hier kan je immers op een eenvoudige manier de prijzen van de verschillende airlines vergelijken. De goedkoopste tickets naar Cotonou haal je er makkelijk uit.

Bovendien ben je met ons handige flight alert system altijd up-to-date van de meest recente aanbiedingen naar eender welke bestemming. Te veel betalen voor een vliegtuigticket is verleden tijd!

Other flights Benin

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be